0.2 C
Paşcani
marți, februarie 7, 2023

A murit în chinuri. O femeie şi-a dat foc!

A murit în chinuri. O femeie şi-a dat foc!

Clipe de coşmar, joi noapte, la o gospodărie din comuna Miroslovesti. O femeie şi-ar fi dat foc cu diluant, pentru a încheia socotelile cu viața. Localnică a fost găsită carbonizată, în mijlocul curţii de către soţul şi fiul ei. Victima avea arsuri pe 90% din suprafaţă corpului. Din cele spuse de vecini, aceasta nu ar fi la prima încercare de sinucidere.

Scene greu de imaginat, joi noapte, 5 octombrie, în localitatea Miroslovești. O femeie în vârstă de 64 ani a ars de vie. Din primele informaţii, localnică s-ar fi stropit cu diluant şi apoi şi-ar fi dat foc, chiar în mijlocul gospodăriei. Băiatul şi soţul erau plecaţi de acasă, iar când s-au întors au rămas şocaţi.

La fața locului au fost chemați de urgență medicii de la Serviciul de Ambulanță din Pașcani dar și Polițiștii pentru a cerceta cazul.

Nu s-a mai putut face nimic pentru a o salva din cauza flăcărilor ce i-au cuprins corpul. Oamenii legii continuă investigațiile pentru a stabili cu exactitate cum s-a petrecut nenorocirea din comună.

Locuinţa femeii este în apropierea Bisericii „Sfânta Treime” din Miroslovești.

Săteancă ar mai fi avut gânduri negre şi în trecut, când potrivit celor spuse de vecini, ar fi încercat să se spânzure.

 

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow