More

  A murit după ce a căzut de la aproape 2 metri înălțime

  Array

  Sfârşit tragic pentru un bărbat de 74 ani din Hălăucești. Ieri dimineaţă s-a urcat în podul casei pentru a face curat, însă când să coboare pe scară, într-un moment de neatenţie s-a dezechilibrat şi a căzut cu capul de ciment. Speriată familia a sunat de urgenţă la numărul unic 112 iar la faţa locului s-a deplasat un echipaj medical care l-a transportat pe bătrân la spital. Nefericitul incident a avut loc în jurul orei 13.00.

  În urma investigaţiilor medicale s-a constatat că bărbatul avea fractură la craniu, coastele rupte, sânge în abdomen şi ruptură de splină, iar medicii au decis să îl opereze de urgenţă.

  Pe masa de operaţie starea bărbatului s-a agravat şi a intrat în şoc cardio respirator. Personalul medical a încercat în zadar aproape o oră să îl readucă la viaţă, însă inima bătrânului a refuzat să pornească.

  Odată cu bărbatul a fost adusă la spital și o femeie de 74 ani din aceeași localitate. Bătrâna s-a împiedicat și a căzut, iar în urma impactului cu solul și-a fracturat un picior.

  Reamintim că la începutul lunii iunie, un bărbat de 79 ani din comuna Mogoșești Siret a murit după o căzătură. Bărbatul se urcase cu o seară înainte în podul casei pentru a face curat însă când să coboare s-a dezechilibrat şi a căzut cu capul de ciment. După investigaţii a intrat în şoc cardio respirator şi a decedat.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  ”Atenţie la capcanele din noile contracte! Nu există miracole în ofertele ieftine”

  Oamenii ar trebui să fie foarte atenţi când semnează noi contracte de energie, întrucât furnizorii au multe tactici de a păcăli clienţii, iar preţurile...

  Medicii de familie către pacienţi: Programaţi-vă singuri pe portalul de vaccinare!

  Aceştia spun că nu pot face faţă numărului mare de solicitări, mai ales în condiţiile în care platforma de înscrieri merge cu intermitenţe, şi...

  Cum a dat lovitura Grupul GRAMPET: Testul economic din 2020, o provocare economică unică în România

  Anul 2020 a atras provocări economice unice pentru Grupul GRAMPET – Grup Feroviar Român (GFR), cel mai mare grup feroviar și operator logistic privat...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI