0.9 C
Paşcani
marți, martie 28, 2023
Array

A murit de frig, în casă

A murit de frig în propria locuinţa. Femeia a fost găsită pe jos, în stare de inconştienţă, de un vecin care a venit în vizită, pentru că nu a mai văzut-o în ultimele zile. Tot vecinul a alertat medicii. După câteva ore, această a murit pe patul de spital.

O femeie în vârstă de 62 de ani din comună Cioharani şi-a găsit sfârşitul pe patul de spital după ce a fost găsită în stare de inconstienta, pe jos, în locuinţa să, de către un vecin. Acesta a chemat personalul medical de pe Ambulanţă, care a sosit de urgenţă la faţă locului şi i-au fost acordate îngrijirile medicale necessare. Medicul de la Ambulanta, Petronela Luca a declarat că femeia a fost depistată cu hipotermie severă.

Localnici spun că cel mai probabil această a murit şi de frig, pe lângă gravele probleme de sănătate. Mai mult, această era cunoscută că şi consumatoare de alcool, mai exact spirt. Ajunsă la spital, a fost internată pe Secţia de Terapie Intensivă.

Femeia din Cioharani a fost diagnosticată de medici cu hipotermie severă, dar, în ciuda tuturor eforturilor, nu i-au putut salva viaţă.

Mai multe informatii in cadrul buletinului de stiri INFOBIT.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow