More

  Un păşcănean a fost furat la Iaşi

  Array

  Un păşcănean a fost furat din maşină, în Iaşi. Nefericitul moment s-a petrecut pe parcursul zilei de ieri. Poliţiştii solicitaţi pentru a găsi făptaşul – fac cercetări.

  Zeci de campanii de informare au făcut poliţiştii din judeţul Iaşi pentru ca cetăţenii să nu pice în plasa hoţilor. Însă nu toţi ţin cont de informaţiile aduse de către agenţii de la Proximitate.
  Un caz adus în atenţia presei de către reprezentanţii Poliţiei face referire la un păşcănean care şi-a lăsat maşină descuita într-o parcare pe şoseaua Nicolina din Iaşi. Hoţii au profitat de neglijenţa lui şi i-au sustras un aparat GPS în valoare de 700 de lei.

  Furtul ar fi avut loc pe parcursul zilei de ieri, 17 septembrie, în intervalul orar 13.00-20.00.

  Şi poliţiştii din Paşcani de la Proximitate desfăşoară campanii de informare în rândul cetăţenilor. Aşadar, ei vin, din nou cu câteva sfaturi. Să nu părăsiţi maşina şi să lăsaţi la vedere bunuri şi obiecte de valoare, să asiguraţi autoturismul prin încuierea uşilor şi geamurilor. De asemenea, nu lăsaţi în maşină documente şi mai ales parcaţi autoturismul în locuri iluminate.

  În urma unei analize făcute de către poliţişti s-a constatat că în majoritatea cazurilor, furturile din autoturisme sunt favorizate de neglijenţă proprietarilor.

  panou furt hoti

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Stradă cu sens unic în fața Liceului Nicolae Iorga

  Strada din fața Liceului Tehnologic „Nicolae Iorga” urmează să fie cu sens unic. Decizia a fost luată în cadrul ședinței de miercuri, 21 aprilie, de la sediul Primăriei Pașcani. //

  Peste 400 de locuri libere pentru vaccinare la centrul din Pașcani

  Premiera la centrul de vaccinare anti COVID 19 din municipiul Pascani. De la deschiderea acestei locatii, miercuri, 21 aprilie a.c., pe harta interactiva de pe platforma de programare au aparut, pentru prima data, peste 400 de locuri libere pentru cei care vor sa se imunizeze la centrul de pe strada Sportului din oras. Doritorii se pot programa, ca si pana acum, pe plaftorma nationala, prin call-center sau medicul de familie. //

  Probleme cu licența pentru deszăpezire, din cauza unei pretenții ilegale

  Societea locală de salubritate are probleme serioase cu obținerea licenței pentru serviciile de deszăpezire si întreținerea cailor de acces pe timpul iernii, din cauza...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet