33 C
Paşcani
marți, iulie 5, 2022
Array

A inventat o poveste pentru a face rost de bani. Zeci de pascaneni de buna credinta au fost pacaliti

Uitati-va bine la acesta tanara. Se numeste Diana Grigoroaia in varsta de 21 de ani, iar principala sa preocupare este sa ii minta si sa ii insele pe cei care ii intind o mana de ajutor. Femeia si-a inventat o poveste cutremuratoare de viata, tocmai pentru a stoarce bani si alte foloase materiale de la cetatenii de buna credinta.
Ea a declarat chiar in fata camerei de luat vederi ca a fost lasata pe drumuri de parintii ei, impreuna cu un frate care este grav bolnav, ca este eleva in clasa a XII la Liceul Teoretic “Miron Costin” si ca nu mai are cu ce supravietui. Joi, 4 aprilie, in cadrul stirilor INFO BIT, postul nostru de televiziune a prezentat un reportaj despre acesta tanara, dupa ce aceasta a calcat pragul redactiei noastre, pentru a ne solicita ajutorul.

In urma reportajului, mai multi pascaneni au venit cu bani sau pachete la redactie pentru a o ajuta pe cea care sustinea ca nu are ce manca si ca a fost lasata pe drumuri de parinti. De asemenea, ziaristii au cumparat, din banii lor, alimente si produse de intretinere. Cand s-au deplasat la adresa indicata, si-au dat seama ca totul a fost o minciuna. Mama ei este de fapt bunica, Marcica Grigoroaia in varsta de 57 de ani. Ea a spus ca nepoata sa traieste impreuna cu o familie de rromi intr-un ghetou din apropierea Depoului CFR Pascani si ca are un copil din flori. Batrana a negat intrega poveste inchipuita de nepoata ei si face un apel la pascaneni sa nu se mai lase pacaliti. Mai mult, apartamentul care ar fi fost vandut este si acum in proprietatea familiei, nu a parintilor, ci a bunicilor care au crescut-o de mica. Asta deoarece mama ei a parasit-o si a plecat in strainatate.

Nici fratele bolnav care ar fi paralizat intr-un sanatoriu, nu exista. In realitate este vorba despre un unchi care locuinte in acelasi apartament cu bunica fetei. El a spus ca Diana Grigoroaia a facut de rusine intreaga familie, care a ajutat-o. Mai mult, barbatul a marturisit ca tanara si-ar fi inselat si rudele care au invitat-o sa muneasca in strainatate, tocmai pentru a scapa de saracie.

Reportajul difuzat de TV BIT despre problemele inventate de Diana Grigoroaia a atras atentia multor pascaneni cu suflet mare. A doua zi, un pascanean a venit la sediu redactiei noastre pentru a dona o suma de 300 de lei, iar altul a adus doua genti cu haine si alimente. Din fericire ele nu au ajuns la femeia care si-a inventat o poveste pentru a-i pacali pe oameni, pentru ca nu a mai fost de gasit. Darurile au fost impartite familiei Cotovanu din suburbia Blagesti, unde traiesc 2 copiii intr-o casa modesta, fara curent electric.
De asemenea, la usa apartamentului unde traieste bunica fetei au venit numeroase persoane dornice sa le ofere ajutor, chiar si asistentii sociali de la Primaria Pascani. Toti au aflat ca au fost pacaliti si ca vorba romaneasca “nici o fapta buna nu ramane nepedepsita,, poate fi uneori adevarata. La fel au patit-o si multi alti oameni de afaceri din Pascani care au cazut in plasa acestei tinere.

Bunica ei crede ca Diana Grigoroaia ar putea fi victima rromilor cu care traieste si care ar trimite-o la cersit pentru a face rost de bani si de alimente. Ea a intrat si in atentia Politiei Pascani insa din alte motive. Asta pentru ca a fost batuta si alungata de acasa, cu tot cu copil, chiar de concubinul cu care traieste de ani de zile.

Mentionam ca TV BIT va depune o plangere penala pentru inselaciune, impotriva tinerei care si-a inventat o poveste dramatica, la televizor. Totodata ne cerem scuze pentru difuzarea, cu buna credinta a reportajului intitulat “O familie cu doi copii are nevoie de ajutorul dumneavoastra” in cadrul stirilor INFOBIT din data de 4 aprilie.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow