More

  A intrat prea tare cu BMW-ul în curbă şi a lovit grav un pieton

  Array

  Un tânăr de 20 de ani aflat la volanul unui BMW a băgat în spital un pieton care se deplasa pe marginea drumului, în localitatea Maxut, lângă Hîrlău.

  Accidentul a avut loc ieri în jurul orei 14, atunci cănd tânărul, potrivit poliţiştilor, circula cu viteză pe drumul dintre Deleni şi Hârlău, iar într-o curbă a pierdut controlul volanului, s-a învârtit de căteva ori, apoi a lovit un bărbat care se deplasa pe marginea drumului. Bărbatul are vârsta de aproximativ 55 de ani şi a fost transportat la spital pentru a primi îngrijiri medicale. Bărbatul a fost transportat la spital în stare de inconştienţă.

   

  Continuare pe Ziarul de Iasi

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Deputat Sorin Năcuță – schema românească de ajutor pentru sectorul HoReC, aprobată de Comisia Europeană

  Schema românească de ajutor pentru sectorul HoReCa, aprobată de Comisia Europeană . Comunicat de presă - deputat Sorin Năcuță. //

  Crimă în Brătești. Bărbat de 69 de ani, omorât din gelozie | FOTO

  Crimă în satul Brătești din comuna Stolniceni-Prăjescu. Un bătrân în vârstă de 79 de ani a fost găsit fără suflare în curtea unei localnice. Descoperirea șocantă a avut loc luni, 19 aprilie, la primele ore ale dimineții.

  Drept la replică, Școala Postliceală Sanitară Centrul de Studii „Ștefan cel Mare și Sfânt” Pașcani

  În vederea unei corecte informări a publicului postului dumneavoastră de radio şi televiziune referitor la articolul apărut în ediția online din 9 aprilie 2021...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet