More

  A intrat într-un apartament dar nu a avut ce să fure

  A intrat într-un apartament dar nu a avut ce să fure

  A forțat fereastra de la un apartament pentru a sustrage bunurile din locuință însă nu a găsit nimic ce să fure. Proprietarul a făcut sesizare la Poliție și acum hoțul a fost prins. Este vorba despre un tânăr din comuna Todirești prins în urma unei acțiuni de siguranță publică. Au fost vizate 5 zone de acțiune, fiind conduse la secția de Poliție 3 persoane pentru cercetări.

  Poliția în acțiune pe străzile din Municipiu în această perioadă pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică.  Numai într-o zi au fost găsite persoane bănuite de comiterea unor furturi.

  “La data de 16 noiembrie a.c., poliţiştii Poliţiei municipiului Paşcani au acţionat pentru asigurarea unui climat corespunzător de ordine şi siguranţă publică, prevenirea şi combaterea furturilor din locuinţe, dependinţe şi anexe gospodăreşti, cât şi pentru identificarea şi cercetarea persoanelor bănuite de comiterea unor astfel de fapte. Astfel, au fost vizate de acţiune  5 zone  şi legitimate 9 persoane, 3 dintre acestea fiind conduse la sediul poliţiei pentru cercetări.” au spus reprezentanții IPJ IASI.

  În urma activității a fost găsita o persoană bănuită de comiterea unui furt. Aceasta ar fi pătruns prin forțarea unui geam, într-un apartament din Pașcani, la sfârșitul lunii trecute. Proprietarii nu se află în țară însă cei care supraveghează casa au găsit totul răvășit și au anunțat Poliția. Din primele verificări se pare că hoțul nu a furat nimic.

  “Spre exemplu, în urma activităţilor de cercetare într-un dosar penal, privind o tentativă de furt calificat din locuinţă, a fost identificat bănuitul comiterii faptei – un tânăr,de 22 ani, din com. Todireşti.” au spus reprezentanții IPJ IASI.

  Cercetările continuă în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor comiterii faptei, iar la finalizare dosarul va fi înaintat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Paşcani cu propunere procedurală.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Deputat Sorin Năcuță – schema românească de ajutor pentru sectorul HoReC, aprobată de Comisia Europeană

  Schema românească de ajutor pentru sectorul HoReCa, aprobată de Comisia Europeană . Comunicat de presă - deputat Sorin Năcuță. //

  Crimă în Brătești. Bărbat de 69 de ani, omorât din gelozie | FOTO

  Crimă în satul Brătești din comuna Stolniceni-Prăjescu. Un bătrân în vârstă de 79 de ani a fost găsit fără suflare în curtea unei localnice. Descoperirea șocantă a avut loc luni, 19 aprilie, la primele ore ale dimineții.

  Peste două mii de locuri libere pentru vaccinare cu Pfizer şi Moderna în tot judeţul

  Peste două mii de locuri libere pentru vaccinare cu Pfizer şi Moderna în tot judeţul. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet