19.5 C
Paşcani
vineri, iunie 18, 2021
19.5 C
Paşcani
vineri, iunie 18, 2021
More
  Array

  A încheiat un abonament de telefonie pe numele altei persoane, dar a fost prins de polițiști

  Ultimele știri

  A încheiat un abonament de telefonie pe numele altei persoane, dar a fost prins de polițiști.

  La data de 18.01.2016, Poliţia oraşului Hîrlău a fost sesizată de L. Gheorghe, de 45 ani, Hârlău, jud. Iaşi, cu privire la faptul că a fost informat de un angajat al unei firme de curierat despre faptul că urmează să livreze, în cursul aceleiași zile, un colet care conţine un telefon mobil cu abonamentul aferent, contract ce a fost încheiat cu o firmă de telefonie mobilă, pe numele său, de către o persoană din com. Cotnari, jud. Iaşi.

  Reclamantul a mai precizat că el nu a solicitat încheierea acestui contract fiind convins că este victima infracţiunii de înşelăciune.

  Pentru clarificarea situației, o echipă operativă din cadrul Politiei oraşului Hîrlău s-a deplasat pe raza com. Cotnari,  ocazie cu care a fost prins în flagrant B. Ciprian, de 36 de ani, din localitate în timp ce ridica coletul de la firma de curierat comandat, pe numele părții vătămate.

  În cursul anchetei, B. Ciprian a recunoscut faptul că anterior acestei date, împreună cu o altă persoană, a sunat la firma de telefonie, s-a recomandat ca fiind L. Gheorghe din oraşul Hîrlău, jud. Iaşi.  ocazie cu care a comandat bunurile descrise mai sus, care au fost recuperate în totalitate.

  În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de înşelăciune.

  Ce părere ai?

  Meteo

  Paşcani
  cer acoperit de nori
  19.5 ° C
  21.1 °
  16.7 °
  96 %
  4.1kmh
  100 %
  vin
  21 °
  sâm
  19 °
  Dum
  23 °
  lun
  26 °
  mar
  26 °

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  OPINII

  Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

  Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

  Politica si cadourile pentru copii

  Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

  Administratie si politica, fara suflet

  PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet