15 C
Paşcani
luni, iunie 27, 2022
Array

A încheiat un abonament de telefonie pe numele altei persoane, dar a fost prins de polițiști

A încheiat un abonament de telefonie pe numele altei persoane, dar a fost prins de polițiști.

La data de 18.01.2016, Poliţia oraşului Hîrlău a fost sesizată de L. Gheorghe, de 45 ani, Hârlău, jud. Iaşi, cu privire la faptul că a fost informat de un angajat al unei firme de curierat despre faptul că urmează să livreze, în cursul aceleiași zile, un colet care conţine un telefon mobil cu abonamentul aferent, contract ce a fost încheiat cu o firmă de telefonie mobilă, pe numele său, de către o persoană din com. Cotnari, jud. Iaşi.

Reclamantul a mai precizat că el nu a solicitat încheierea acestui contract fiind convins că este victima infracţiunii de înşelăciune.

Pentru clarificarea situației, o echipă operativă din cadrul Politiei oraşului Hîrlău s-a deplasat pe raza com. Cotnari,  ocazie cu care a fost prins în flagrant B. Ciprian, de 36 de ani, din localitate în timp ce ridica coletul de la firma de curierat comandat, pe numele părții vătămate.

În cursul anchetei, B. Ciprian a recunoscut faptul că anterior acestei date, împreună cu o altă persoană, a sunat la firma de telefonie, s-a recomandat ca fiind L. Gheorghe din oraşul Hîrlău, jud. Iaşi.  ocazie cu care a comandat bunurile descrise mai sus, care au fost recuperate în totalitate.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de înşelăciune.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow