5.5 C
Paşcani
sâmbătă, decembrie 10, 2022
Array

A încercat să se spânzure în spital cu șiretul de la papuc și perfuzorul

SMURD SPITAL

Ieri, in numai cateva ore, trei barbati au ajuns pe mainile doctorilor dupa ce au vrut sa se sinucida prin diferite metode. Doi dintre sinucigasi sunt din Pascani iar unul din comuna Todiresti.

Unul dintre pascaneni in varsta de 60 ani, a ajuns la urgenta dupa ce a inceput sa aiba tulburari de comportament si sa ameninte pe acasa ca vrea sa moara. Rudele au sunat la numarul de urgenta 112, iar la fata locului au venit echipaje de politie si ambulanta.

Dupa ce a ajuns la spital, barbatul a incercat sa se sinucida cu șiretul de la papuci iar apoi cu perfuzorul. Medicii pascanenii l-au stabilizat iar apoi a fost trimis catre Spitalul Socola Iasi.

Un alt barbat din Todiresti, in varsta de 43 ani a incercat sa dea foc la casa, pentru a muri. A raspandit combustibil peste tot in locuinta, iar din fericire a fost oprit la timp de apropiati. Toti cei trei barbati au baut alcool peste masura, fiind in stare avansata de ebrietate.

Potrivit celor spuse de psihologul, Ada Filipescu, consumul de bauturi alcoolice determina in special astfel de comportamente si dorinta de a muri. Mai mult, in perioada sarbatorilor de iarna, persoanele singure sau care au probleme financiare, cad in depresie si recurg la astfel de gesturi.

Alte articole

Ședință pentru amenajarea unei piste pentru biciclete în Hârlău

Ședință extraordinară vineri, 9 decembrie, în Hârlău. Aleșii locali...

Tradiții mironiste de Crăciun

C.P. Două evenimente care anunță sosirea Crăciunului sunt în...

Spectacol umanitar la Mogoșești-Siret, pe 16 decembrie

Spectacol umanitar la Mogoșești-Siret, pe 16 decembrie, de la...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow