25.2 C
Paşcani
sâmbătă, iunie 25, 2022
Array

A încercat să se sinucidă cu diazepam

lormetazepamO tanara din Pascani a incercat sa se sinucida inghitind mai multe medicamente. Fata, in varsta de 25 de ani nu a gasit alta solutie la probleme sale decat sa incerce sa isi puna capat zilelor.

In cursul zilei de duminica, pascaneanca a ajuns la spital dupa ce a ingerat mai multe pastile din clasa benzodiazepinelor. Rudele au fost cele care au gasit-o pe tanara cu medicamentele in mana si au chemat ambulanta de frica sa nu pateasca ceva.

Din fericire, dupa consult, medicii au stabilit ca tanara nu a inghitit o cantitate foarte mare de preparate farmaceutice iar mai mult decat atat pacienta a refuzat sa fie tratata. La scurt timp de la prezentare aceasta a semnat pe propria raspundere si a plecat la domiciliu.

Benzodiazepinele sunt de multe ori obiectul abuzurilor medicamentoase ceea ce explica numarul foarte mare de intoxicatii prin supradozare. Potrivit unor statistici, sunt drogul numarul doi din Romania, dupa alcool, probabil datorita faptului ca faciliteaza depasirea situatiilor neplacute si a stresului de la locul de munca sau din mediul familial, amelioreaza senzatiile de frica, de neliniste si de frustrare si permit relaxarea fizica si psihica.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow