13.5 C
Paşcani
marți, mai 30, 2023
Array

A incercat sa fure dintr-un cabinet medical

Tupeu fara margini pentru un adolescent din suburbia Sodomeni. In dimineata zilei de ieri, 20 noiembrie 2012, Leonard Fanu, in varsta de 15 ani, a patruns intr-un cabinet medical stomatologic din Policlinica Vechi Pascani si a furat un laptop in valoare de 1.500 lei. Insa, la iesirea din unitatea hotul a fost zarit de o asistenta medicala care l-a prins si a anuntat politia.

“Pe numele minorului s-a intocmit dosar penal pentru tentativa de furt, acesta fiind cercetat si in alte dosare care privesc aceeasi infractiune” a declarat purtatorul de cuvant al Politiei Municipale, Tiberiu Dogaru.

Din cauza faptului ca are doar 15 ani, pentru a raspunde penal, Leonard Fanu, va fi supus unei expertize psihiatrice ce va dovedi daca a avut discernamant in momentul savarsirii faptei. Conform unui legi, daca din ancheta sociala rezulta ca in familie nu i se poate asigura o educatie si supraveghere corespunzatoare, se justifica luarea masurii de internare intr-un centru de reeducare, iar nu aplicarea pedepsei inchisorii cu suspendarea conditionata a executarii.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow