More

  A început tabăra “Împreună pentru tineri”

  Array

  A început tabăra “Împreună pentru tineri”

   Peste o sută de adolescenți participă în aceste zile la o nouă ediție a taberei Împreună pentru tineri, eveniment organziat de Asociația Șansa 2010 din Pașcani. Plecarea a avut loc în această după amiază când au vrut să marcheze momentul cu lansare de baloane colorate. Tabăra are loc la Muncel și se va desfășura pe parcursul a cinci zile, timp în care vor avea loc zeci de activități sportive sau de cunoaștere.

  Și în acest an are loc tabăra pentru adolescenți, eveniment organizat de Asociația Șansa 2010 la Muncel. Cei care s-au înscris și au plătit pentru cele 5 zile 180 de lei au plecat spre o nouă aventură. Ei și-au dat întâlnire pe platoul din fața Primăriei Pașcani, acolo de unde au luat autobuzele spre comuna unde va avea loc evenimentul. Organizatorii spun că s-au înscris 138 de participanți.

  Și înainte de a porni la drum, participanții au scris numele asociației și au lansat în aer baloane colorate.

  Menționăm că proiectul vizează dezvoltarea armonioasă a copiilor și tinerilor, prin forme și metode de educație nonformală, cât și prin încurajarea și cultivarea deprinderilor artistice.

   

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Deputat Sorin Năcuță – schema românească de ajutor pentru sectorul HoReC, aprobată de Comisia Europeană

  Schema românească de ajutor pentru sectorul HoReCa, aprobată de Comisia Europeană . Comunicat de presă - deputat Sorin Năcuță. //

  Crimă în Brătești. Bărbat de 69 de ani, omorât din gelozie | FOTO

  Crimă în satul Brătești din comuna Stolniceni-Prăjescu. Un bătrân în vârstă de 79 de ani a fost găsit fără suflare în curtea unei localnice. Descoperirea șocantă a avut loc luni, 19 aprilie, la primele ore ale dimineții.

  Drept la replică, Școala Postliceală Sanitară Centrul de Studii „Ștefan cel Mare și Sfânt” Pașcani

  În vederea unei corecte informări a publicului postului dumneavoastră de radio şi televiziune referitor la articolul apărut în ediția online din 9 aprilie 2021...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet