2.4 C
Paşcani
vineri, decembrie 2, 2022
Array

A început școala. Festivități cu emoții la Tătăruși și Lespezi

Festivitati de deschidere a anului scolar au avut loc si in mediul rural. Zeci de elevi au asteptat cu nerabdare sa paseasca din nou in salile de curs, in special cei din clasa pregatitoare si clasa I. La Liceul Tehnologic din Tatarusi, careul s-a format pentru prima data in acest an scolar. La festivitate au participat cadre didactice, parinti si autoritati locale.

Emotionati sau degajati, zambitori si curiosi sa cunoasca noii invatatori si profesorii, scolarii de la Liceul Tehnologic din Tatarusi au intrat in unitatea de invatamant trecand pe sub un pod de flori.
Pentru micutii din clasa pregatitoare, acest an este special pentru ca la scoala sunt reguli noi: nu trebuie sa lipsesti nici o zi, se vor face ore de limba franceza iar in fiecare zi vor invata sa scrie alfabetul cu majuscule. Mentionam ca la liceul din Tatarusi anul acesta nu s-a format clasa I, din lipsa copiilor.

La Scoala Generala din Heci, prichindeii din clasa I au primit primele carti si au rasfoit pentru prima data paginile Abecedarului. Din pacate, nici bine nu se vor obisnui cu aceste discipline, pentru ca din luna decembrie se va schimba tematica si implicit manualele.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow