13.2 C
Paşcani
luni, septembrie 20, 2021
Array

A început școala. Festivități cu emoții la Tătăruși și Lespezi

Festivitati de deschidere a anului scolar au avut loc si in mediul rural. Zeci de elevi au asteptat cu nerabdare sa paseasca din nou in salile de curs, in special cei din clasa pregatitoare si clasa I. La Liceul Tehnologic din Tatarusi, careul s-a format pentru prima data in acest an scolar. La festivitate au participat cadre didactice, parinti si autoritati locale.

Emotionati sau degajati, zambitori si curiosi sa cunoasca noii invatatori si profesorii, scolarii de la Liceul Tehnologic din Tatarusi au intrat in unitatea de invatamant trecand pe sub un pod de flori.
Pentru micutii din clasa pregatitoare, acest an este special pentru ca la scoala sunt reguli noi: nu trebuie sa lipsesti nici o zi, se vor face ore de limba franceza iar in fiecare zi vor invata sa scrie alfabetul cu majuscule. Mentionam ca la liceul din Tatarusi anul acesta nu s-a format clasa I, din lipsa copiilor.

La Scoala Generala din Heci, prichindeii din clasa I au primit primele carti si au rasfoit pentru prima data paginile Abecedarului. Din pacate, nici bine nu se vor obisnui cu aceste discipline, pentru ca din luna decembrie se va schimba tematica si implicit manualele.

DE LA ACELAȘI AUTOR

11 milioane lei, imprumut pentru cimitirul mic si Piata Vale. Dediu: „Primarul Câțu”, nici un leu de la Guvern sau UE

Municipiul Pascani se imprumuta de la Trezoreria Statului pentru doua investitii importate. Solicitarea primarului Marius Pintilie a...

Baza sportiva din mlastina ramane abandonata

O cladire construita in bataie de joc, in mlastina, in timpul mandatului fostului primar liberal Grigore Craciunescu...

Un nou consilier local, de la PNL. Dan Zagan isi da demisia, pentru un post de functionar public

Legislativul pascanean va avea un nou consilier, din partea organizatiei locale a PNL. Este vorba despre Alexandru...

Achizitii pe banda rulanta pentru Gospodaria Comunala si Sere

Administratia locala din Pascani cheltuieste o avere pentru schimbarea parcului auto folosit de Serviciul de Gospodarie Comunala....

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI