More

  A început Programul “Vacanţă la ţară”

  Array

  Cei care vor să evadeze, pentru câteva zile, departe de gălăgia oraşului, pot să-şi rezerve un sejur în cadrul programului „Vacanţa la ţară”. Startul ofertelor s-a dat astăzi, iar programul va dura până pe 13 iunie. În ceea ce privește preţurile, acestea sunt mai mici decât în mod normal.

  vacanta la tara

  Toate sejururile durează cinci zile, de duminică până vinerea următoare, indiferent de pensiunea pe care o alegeţi.
  Cea mai ieftină vacanţă în cadrul programului „Vacanţa la ţară” costă 150 de lei de persoană, la o pensiune de două margarete. Camera este dublă şi veţi primi şi micul dejun pentru aceşti bani.
  În program participă şi pensiunile de trei şi patru margarete. Pentru o vacanţă la această categorie veţi plăti 195 de lei de persoană.
  Cei care vor condiţii mai bune de cazare pot alege o pensiune de 5 margarete, pentu 250 de lei de persoană. Tarifele sunt valabile de astăzi până pe 13 iunie, cu excepţia perioadei de Paşte şi 1 Mai. Rezervările se pot face direct la pensiunile participante la program.
  În prima fază s-au încris pensiunile din 8 judeţe, printre care Braşov, Argeş, Suceava şi Covasna.  www.bittv.info

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Primăria Hălăucești dotează elevii cu tablete luate pe fonduri europene

  După Tătăruşi şi Lespezi, care, la fel ca municipiul Iaşi, n-au mai aşteptat tabletele promise de guvern şi au alocat bani din bugetele proprii,...

  Anunt de pierdere

  Pierdut Registru Unic de Control cu nr. 2140772 al firmei II ILIOAIA IONUT,  CUI 28272803. Il declar nul!

  Casieria din orașul Hârlău va fi închisă pe data de 20 ianuarie 2021

  APAVITAL aduce la cunoștința utilizatorilor săi că pe data de 20 ianuarie 2021, casieria din Hârlău, strada Petru Rareș nr. 5, bloc 4, scara...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI