More

  A inceput pavarea trotuarelor din centrul orasului Harlau

  Array

  Centrul orasului Harlau isi schimba infatisarea. Asta pentru ca de curand au inceput lucrarile de pavare a trotuarelor de pe marginea a patru strazi din zona centrala.
  Este vorba despre zona pietonala de pe strazile Gheorghe Doja, Justitiei, Petru Rares si Vasile Gheorghiu, pe care se pun borduri si pavele pe o suprafata de 1.500 mp. In total, pentru aceste lucrari s-a alocat de la bugetul local suma de 150.000 lei.

  Nu sunt singurele demersuri facute pentru ca centrul orasului sa fie modernizat si sa arate cat mai curat. In sedinta de Consiliul Local ce va avea loc la sfarsitul lunii august, exista doua proiecte de hotarare ce prevad eliminarea comerciantilor ambulanti din zona centrala si alocarea unei sume de 10.000 lei pentru sterilizarea cainilor comunitari.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Trei morți în urma unui accident rutier în județul Iași – VIDEO

  Un accident foarte grav s-a produs joi la amiază în localitatea Scânteia. Trei persoane au murit. Un autocamion și un autoturism s-au ciocnit violent...

  Anunt de pierdere

  Pierdut registru unic de control nr. 957783 - 705- 2007 al SC SELGLAST COMPANY SRL, CUI 21374849, J22/784/2007. Il declar nul!

  Tânăr prins la furat într-un magazin din Târgu Frumos

  La data de 20 ianuarie a.c., poliţiştii Poliţiei Oraşului Tg. Frumos au fost sesizaţi de către reprezentanţii unui magazin din Tg. Frumos, despre faptul...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI