13 C
Paşcani
miercuri, mai 18, 2022
Array

A început Cupa municipiului Pașcani la tenis de câmp

Concursul pentru câştigarea Cupei municipiului Paşcani la tenis de câmp a început. În cadrul acestui turneu îşi vor demonstra priceperea jucători de tenis de la categoriile de vârstă începând cu 8 ani până la grupele seniorilor peste 60 ani.
O nouă ediţie a Cupei municipiului Paşcani la tenis de câmp a început. Competiţia va avea loc pe terenul de tenis din zona Deal şi se va desfăşura în perioada septembrie-octombrie 2015. Debutul a fost făcut cu categoria de vârstă 8-12 ani băieţi, urmând ca mâine să se joace la categoria 14-15 ani fete şi băieţi. Săptămâna viitoare urmează categoriile între 18-30 de ani, iar seniorii vor încheia concursul spre sfârşitul lunii septembrie.

Fie că au mai participat şi în anii trecuţi sau e primul an toţi cei înscrişi până acum speră la un loc fruntaş după terminarea turneului mai ales că s-au antrenat toată vara pentru această competiţie.

Evenimentul este organizat de administraţia locală din Paşcani şi are ca scop promovarea păşcănenilor pasionaţi de tenis de câmp de toate vârstele.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articoleAdis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow