-1.2 C
Paşcani
marți, februarie 7, 2023

A început competiția flashmob-urilor. Colegiul “Unirea”, primul din județul Iasi

Liceenii de la Colegiul “Unirea” din municipiul Pașcani au fost primii din județul Iași care s-au înscris într-un concurs de flashmob, ce se desfășoară la nivel național. Au descărcat melodia aleasă de organizatori, și-au făcut coregrafia, au dansat în clase, pe holuri și în incinta școlii, iar rezultatul a fost postat pe Facebook. Pot câștiga doar dacă adună cele mai multe like-uri până la mijlocul lunii noiembrie, așadar votați-i!

A început sesiunea de toamna a concursului național “Best flashmob 2017 – Suntem tânăra generație!”,organizat în aproape toată țara de către fundatia Prais. Elevii de la Colegiul CF Unirea din Pașcani au fost primii din județul Iași care au intrat în competiție și au făcut propria coregrafie. S-au filmat iar rezultatul a fost postat pe Facebook. Click aici.

Perioada de desfășurare a concursului este 2 octombrie – 15 noiembrie, astfel că până la jumătatea lunii îi puteți vota pentru a-i face câștigători.

Fundatia așteaptă și participanți de la alte școli din Pașcani sau județul Iași. Cel puțin 10 colegi trebuie să danseze pe melodia aleasă de organizatori, să trimită clipul, iar apoi să îl promoveze pentru a obține cât mai multe like-uri. Câștigătorii vor primi materiale sportive.

Mentionam că ultima sesiune a fost câștigată de elevii de la Liceul Tehnologic “Mihai Busuioc”. Aici găsiți mai multe informații despre această competitie.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow