More

  A început competiția flashmob-urilor. Colegiul “Unirea”, primul din județul Iasi

  Liceenii de la Colegiul “Unirea” din municipiul Pașcani au fost primii din județul Iași care s-au înscris într-un concurs de flashmob, ce se desfășoară la nivel național. Au descărcat melodia aleasă de organizatori, și-au făcut coregrafia, au dansat în clase, pe holuri și în incinta școlii, iar rezultatul a fost postat pe Facebook. Pot câștiga doar dacă adună cele mai multe like-uri până la mijlocul lunii noiembrie, așadar votați-i!

  A început sesiunea de toamna a concursului național “Best flashmob 2017 – Suntem tânăra generație!”,organizat în aproape toată țara de către fundatia Prais. Elevii de la Colegiul CF Unirea din Pașcani au fost primii din județul Iași care au intrat în competiție și au făcut propria coregrafie. S-au filmat iar rezultatul a fost postat pe Facebook. Click aici.

  Perioada de desfășurare a concursului este 2 octombrie – 15 noiembrie, astfel că până la jumătatea lunii îi puteți vota pentru a-i face câștigători.

  Fundatia așteaptă și participanți de la alte școli din Pașcani sau județul Iași. Cel puțin 10 colegi trebuie să danseze pe melodia aleasă de organizatori, să trimită clipul, iar apoi să îl promoveze pentru a obține cât mai multe like-uri. Câștigătorii vor primi materiale sportive.

  Mentionam că ultima sesiune a fost câștigată de elevii de la Liceul Tehnologic “Mihai Busuioc”. Aici găsiți mai multe informații despre această competitie.

  loading...

  Ce părere ai?

  Related Articles

  COD GALBEN de caniculă și vânt în cinci județe din Moldova

  Interval de valabilitate: 07 și 08 august; Fenomene vizate: caniculă, intensificări ale vântului; Zone afectate: conform textului și hărții Pe arii extinse în regiunile sudice și estice...

  60% dintre ieşenii pozitivi au fost recent pe Litoral. Familii întregi, internate în spital

  Cifre de-a dreptul alarmante obţinute de Ziarul de Iaşi de la autorităţile medicale care se ocupă de pandemie. Spun acestea că, în ultima perioadă,...

  Record de decese și de cazuri noi de COVID-19, în ultimele 24 de ore

  În ultimele 24 de ore au fost 1.378 de cazuri noi de COVID-19, din 23.956 de teste efectuate. Este cel mai mare număr de...

  Opinii