8.8 C
Paşcani
marți, martie 21, 2023
Array

A început citirea apometrelor. Viceprimarul a revenit: contracte cu reprezentanții de scară și convenții individuale pentru plata facturilor

A inceput citirea apomentrelor in blocurile din Pascani, acolo unde consumurile nu au fost achitate de peste jumatate de an de zile. Reprezentantii Primariei au fost primiti in casa doar dupa ce au fost legitimati si certati. Printre ei s-a aflat si viceprimarul municipiului care a preferat sa astepte afara. El a incercat sa ii convinga pe oameni sa semneze contractele cu Apa Vital prin intermediul unui reprezentant de scara.
Actiunea a demarat astazi in jurul orei 15.00 la blocurile de pe strazile 1 Decembrie, 22 Decembrie, Aleea 1 Decembrie si Ceferistilor. Au fost doua echipe formate din salariatii Primariei, de la Prest Serv Apa si Apa Vital. Cei din partea operatotului iesean au citit apometrele generale de la intrarile in scarile de bloc si le-au sigilat.
Salariatii societatii din Pascani au asigurat citirea apometrelor din apartamente. La intrare au fost legitimati de locatari.
Oamenii au spus ca nu vor sa mai auda de Apa Vital si i-au certat pe reprezentantii Primariei. Unii dintre ei au cerut lamuriri de ce administratia locala se implica in incasarea restantelor la apa.
La intrarea in bloc viceprimarul Axinte are o alta misiune: de ai convinge pe locatari sa faca ceea ce au refuzat de sase luni de zile. El a spus ca dupa citirea apometrelor urmeaza impartirea si afisarea consumurilor de apa. Plata individuala se va putea face doar daca pascanenii vor incheia convetii individuale cu Apa Vital si numai daca un reprezentant de pe scara blocului va semna, in acelasi timp, un contract cu operatorul iesean, sustine reprezentantul Primariei.
Asta desi in cadrul unei recente emisiuni televizate Vasile Axinte sustinea ca o societate comerciala va semna un singur contract pentru tot orasul iar in baza lui vor fi emise facturi pentru fiecare scara de bloc, tot pe numele societatii. Apoi pascanenii ar fi urmat sa achite consumul de apa , individual pe baza unei chitante, chiar la casieria operatorului.
Mentionam ca actiunea de citire va continua si in zilele urmatoare, intre orele 15.00 si 20.00. Programul pentru celelalte blocuri va fi facut public de administratia locala.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow