10.3 C
Paşcani
sâmbătă, octombrie 16, 2021
Array

A început cea de-a două etapă pentru clasa pregătitoare. Vezi locurile disponibile de la Pascani

De astăzi, a început cea de-a două etapă pentru înscrierile în clasa pregătitoare. Părinţii, a căror copii nu au fost repartizaţi până acum în învăţământul primar, pot depune cererile-tip la unităţile de învăţământ unde mai sunt locuri libere. Înscrierile au loc în perioada 24-30 martie, iar rezultatele finale vor fi afişate pe dată de 6 aprilie.

Mai sunt aproape 1.200 de locuri disponibile la şcolile din judeţ, pentru înscrierile în clasa pregătitoare. De astăzi şi până pe 30 martie, Inspectoratul Şcolar Judeţean Iaşiorganizează cea de-a două etapă pentru învăţământul primar. Potrivit informaţiilor transmise de Ministerul Educaţiei, părinţii vor completă un nou formular de înscriere, repartizarea urmând a se realiza pe locurile disponibile după primaetapă.

Unităţile de învăţământ sunt obligate să afişeze situaţia copiilor înscrişi şi a locurilor libere, după fiecare etapă de înscriere. Pe site-ul Inspectoratului Şcolar Judeţean Iaşi, se poate vedea lista cu scoliile unde mai sunt locuri libere şi numărul acestora. La Liceul Mihai Busuioc din Paşcani, sunt 11 locuri, la “Iordache Cantacuzino”, 16 iar la Şcoală Specială, doar 6.

Pe 6 aprilie vor fi afişate rezultatele, iar în perioada 7-13 aprilie vor fi soluţionate, la nivel local, toate cazurile nerezolvate.

Pentru mai multe informaţii, părinţii au la dispoziţie numărul de telefon cu apel gratuit 0800.816.232, valabil în perioada 21 februarie – 13 aprilie.
Menţionăm că în judeţul Iaşi au fost propuse pentru anul şcolar 2017-2018 un număr de 7.690 de locuri la clasa pregătitoare.

DE LA ACELAȘI AUTOR

Suspiciuni privind angajarile de la Spitalul de Urgenta Pascani. Primarul Pintilie: Primesc mesaje pe WhassApp, si interventii pe linie de partid…. Nu ne ocupam...

Declaratii socante din partea edilului municipiului Pascani cu privire la concursurile de angajare pentru completarea schemei...

ANUNȚ DE INTERES PUBLIC

 În atenția persoanelor fizice/juridice din Municipiul Pascani SC CLP ECOSERV SRL, cu sediul social in Municipiul Pascani,...

Proiect de Regulament, atentat la liberatea presei. Jurnaliștii care nu scriu cum vrea primarul Pintilie, nu vor fi acreditați -DOC

Jurnalistii care nu prezinta informatiile exact asa cum au fost ele furnizate de reprezentantii Primariei si care...

Raport la un an de mandat. Primarul se plange ca nu a putut sa faca, din cauza salariatilor

Peste cateva saptamani de zile, pe 28 octombrie a.c se implineste un an de zile de cand...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI