-5.1 C
Paşcani
duminică, ianuarie 29, 2023

A început balastarea străzilor din suburbiile Pașcaniului

Municipalitatea a început să pietruiască străzile de pământ din suburbii. Lucrările au demarat la începutul acestei săptămâni pe mai multe tronsoane din suburbia Lunca, printre care Despina Doamna, Emil Racoviță, Alexandru cel Bun și altele. Viceprimarul, Cristian Rățoi, a precizat că toate străzile vor fi verificate, iar acolo unde este nevoie ar urma să pună piatră concasată.

Pentru că mai întâi se intervine pentru nivelarea străzii, iar apoi sunt aduse agregatele pentru balastare, pe unele tronsoane oamenii se plâng că starea drumului este mai jalnică decât înainte de intervenția utilajelor. Viceprimarul spune că de joi, 19 ianuarie, pe străzile unde s-a intervenit până acum va circula compactorul pentru tasarea materialului pus.

Edilul susține că toate străzile din suburbii vor fi verificate și acolo unde este nevoie se va interveni. Acest lucru va fi posibil și în funcție de alocările bugetare pentru această acțiune.

Lucrările de întreținere a străzilor din suburbii ar urma să se încheie până la sfârșitul lunii martie, dacă vremea va fi favorabilă, a precizat viceprimarul municipiului.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow