Vesti bune pentru locuitorii din comunele Harmanesti, Todiresti si Cotnari. In cursul zilei de astazi, presedintele CJ Iasi, Maricel Popa a dat ordinul de incepere a lucrarilor de modernizare a drumului judetean care trece prin aceste localitati, DJ 281 C. Investitia, in valoare de 44 milioane de lei, trebuie realizata in maximum un an si jumatate.

Va fi turnat covor asfaltic pe o distanta de 25 de kilometri si vor fi amenajati peste 7.000 mp de trotuare si 29 de podete. Inainte de deplasarea la fata locului, seful judetului s-a intalnit cu o parte din primarii din judet in sala de sedinte de la Primaria Pascani. La discutii au participat si reprezentantii firmei care a castigat licitatia precum si seful Direcției Județene de Drumuri și Poduri. Seful judetului a cerut drumarilor ca lucrarile sa fie executate cu responsabilitate.

El a vorbit despre o serie de proiecte de anvergura care vor fi realizate de Consiliul Judetean si despre problemele administrative si politice cu care se confrunta.

Mentionam ca in judetul Iasi sunt peste 1.050 de km de drumuri judetene. Sunt necesare lucrari de asfaltare pe circa 700 de km, dintre care 90 de km sunt drumuri de pamant.

Slider


loading...
Slider