11 C
Paşcani
duminică, martie 26, 2023
Array

A inceput amenajarea noului sediu al Primariei din Vanatori

Functionarii din Vanatori vor scapa in curand de birourile neincapatoare in care lucreaza. De cateva saptamani au inceput lucrarile de amenajare pentru o noua primarie, moderna si dotata corespunzator. Institutia va functiona intr-un fost magazin care a intrat in proces de reabilitare.

Primaria Vanatori isi va muta sediul in curand. De cateva saptamani au inceput lucrarile pentru modernizarea unui fost magazin, in care va functiona institutia publica. Pana acum au venit de la Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice suma de 5 miliarde de lei vechi. Din acesti bani, s-a inceput reabilitarea cladirii, insa pana la finalizarea investitiei ar trebui inca pe atat.

Noul sediu, cu o suprafata de 360 mp, mai mare de trei ori decat actualul, va fi dotat corespunzator. Vor fi amenajate birouri pentru functionari, sala de consiliu si alte spatii necesare desfasurarii activitatii.
Mentionam ca in prezent primaria se afla intr-un apartament cumparat in 2008 de la o societate comerciala. Acolo lucreaza circa 25 de functionari publici, iar biroul primarului este intr-un fost grup sanitar.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow