15.8 C
Paşcani
duminică, octombrie 2, 2022
Array

A început amenajare a trei parcuri de joacă pentru copii, în Paşcani

- Advertisement -

Bucurie mare pentru zeci de copii care locuiesc în zona Vale a Pașcaniului, aproape de strada Mârzasca. Într-un spaţiu care era îngrădit, însă nu există nici un aparat de joacă pentru prichindei, au început să fie puse topogane multifuncţionale, balansoare, scranciobe, bănci şi alte jocuri pentru copii. Cei care locuiesc în zona au venit să vadă noul parc şi sunt încântaţi de ideea, ca în sfârşit a fost amenajată această locaţie.

parcuri de joaca

Trei parcuri de joacă pentru copii au început să fie amenajate în Paşcani. Unul dintre ele este în Zona Vale a Municipiului, într-o locaţie unde nimeni nu se mai gândea vreodată că vor exista fel de fel de aparate de joacă pentru prichindei. Este vorba despre spaţiul de la intersecţia străzilor Nicolae Iorga cu 1 Decembrie 1918 – în zona Mârzasca.

Locaţia a început să fie amenajată de către muncitorii firmei DFS Center Grup din Piteşti. Costul investiţiei este de 130 mii lei.

parc de joaca
Păşcănenii care locuiesc în acea zonă sunt bucuroşi de noul amplasament, mai ales că erau nevoiţi, pentru a se juca, să meargă în alte zone.

De săptămâna viitoare alte două locaţii vor fi amenajate pentru prichindei. De această dată, parcurile sunt amplasate în Zona Deal a oraşului, în apropierea terenului de tenis şi de semafoare, în spatele blocului P9.

Parcurile vor dotate cu balansoare, leagăne, tobogane, lăzi cu nisip, coşuri de gunoi, bănci, dar şi elemente de siguranţă.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow