More

  A inceput a doua sesiune parlamentară . Afla care sunt prioritatile parlamentarilor tai

  Array

  Camera Deputaţilor şi Senatul încep, luni, cea de a doua sesiune ordinară a Parlamentului din anul 2013, priorităţile puterii vizând reorganizarea administrativă şi modificarea Constituţiei, în timp ce opoziţia a menţionat că ţintele ei legislative sunt centrate pe crearea de locuri de muncă.
  Senatul se convoacă de luni în a doua sesiune ordinară a anului 2013. Preşedintele Senatului a convocat Biroul Permanent luni, ora 14.00, iar grupurile parlamentare se vor întruni la ora 15.00. Senatorii se vor întruni în plen de la ora 16.00, la sediul din Palatul Parlamentului.
  Senatorul PSD Sorin Lazar sustine ca pe parcursul acestei sesiuni va avea o serie de initiative legislative. De exemplu astazi el a sustinut o declaratie politica despre pensii si educatie.

  Si senatorul pascanean Florin Constantinescu s-a pregatit pentru noua sesiune parlamentara. In calitate de vicepresedinte al senatului, functie in care spera sa fie reconfirmat dar si de membru un Comisia Economica Industrii si Servicii, el spera sa contribuie prin interventiile sale la imbunatatirea legislatiei in domeniu dar pentru finantare unor investitii de interes public in localitatile din colegiul electoral pe care il reprezinta.

  De asemenea, Camera Deputaţilor este convocată în a doua sesiune ordinară a anului 2013 luni, la ora 14.00. Şedinţa Biroului Permanent al Camerei Deputaţilor va avea loc luni, începând cu ora 13.00.
  Deputatul de Pascani, Neculai Ratoi spune ca are cateva proiecte pe agenda de lucru pentru care va face loby si le va sustine in Parlament.
  ,, In zilele urmatoare ma voi interesa de soarta proiectului privind reabilitarea Caminului Cultural de la Lunca Pascani si despre posibilitatea de a obtine finantarile necesare pentru continuarea unor investitii cum ar fi , finalizarea reabilitarii Scolii Generale de la Topile, finalizarea lucrarilor la reteaua de apa din comuna Miroslovesti si pentru amenajarea unor drumuri din comuna Tatarusi…,,

  Mentionam ca pana in prezent in acest mandat deputatul Ratoi a avut 6 propuneri legislative,17 luari de cuvant si 16 declaratii politice, senatorul Lazar a avut 12 initiative legislative, 11 declaratii politice, 25 de intrebari, si 12 interpelari iar senatorul Constantinescu, 7 initiative legislative, 7 declaratii politice, 38 de intrebari si 9 interpelari.

  Orizont.info

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Primarul Pascaniului nu mai are timp de Facebook. Trimiteti mesajele pe pagina Primariei, cu numele si adresele reale.

  Mesaj important pentru pascanenii care obisnuiesc sa foloseasca retelele de socializare pentru a semnala diverse probleme, autoritatilor locale. Daca aveti mesaje sau intrebari pentru...

  Sedinta Comisiei Locale de Fond Funciar a fost amanata. Se asteapta un raport devastator

  Pascanenii care mai au inca probleme nerezolvate privind obtinerea titlurilor de proprietate pentru terenurile cuvenite sau detinute, mai au de asteptat. Sedinta Comisiei Locale...

  Alte 2.520 de doze au fost distribuite către 15 centre de vaccinare. 126 de doze la Târgu Frumos și 84 la Hârlău

  Cu suportul și protecția echipajelor de jandarmi, astăzi s-a organizat transportul și distribuirea de la sediul Direcției de Sănătate Publică Iași către centrele de...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI