8.7 C
Paşcani
joi, septembrie 23, 2021
Array

A inceput a doua sesiune parlamentară . Afla care sunt prioritatile parlamentarilor tai

Camera Deputaţilor şi Senatul încep, luni, cea de a doua sesiune ordinară a Parlamentului din anul 2013, priorităţile puterii vizând reorganizarea administrativă şi modificarea Constituţiei, în timp ce opoziţia a menţionat că ţintele ei legislative sunt centrate pe crearea de locuri de muncă.
Senatul se convoacă de luni în a doua sesiune ordinară a anului 2013. Preşedintele Senatului a convocat Biroul Permanent luni, ora 14.00, iar grupurile parlamentare se vor întruni la ora 15.00. Senatorii se vor întruni în plen de la ora 16.00, la sediul din Palatul Parlamentului.
Senatorul PSD Sorin Lazar sustine ca pe parcursul acestei sesiuni va avea o serie de initiative legislative. De exemplu astazi el a sustinut o declaratie politica despre pensii si educatie.

Si senatorul pascanean Florin Constantinescu s-a pregatit pentru noua sesiune parlamentara. In calitate de vicepresedinte al senatului, functie in care spera sa fie reconfirmat dar si de membru un Comisia Economica Industrii si Servicii, el spera sa contribuie prin interventiile sale la imbunatatirea legislatiei in domeniu dar pentru finantare unor investitii de interes public in localitatile din colegiul electoral pe care il reprezinta.

De asemenea, Camera Deputaţilor este convocată în a doua sesiune ordinară a anului 2013 luni, la ora 14.00. Şedinţa Biroului Permanent al Camerei Deputaţilor va avea loc luni, începând cu ora 13.00.
Deputatul de Pascani, Neculai Ratoi spune ca are cateva proiecte pe agenda de lucru pentru care va face loby si le va sustine in Parlament.
,, In zilele urmatoare ma voi interesa de soarta proiectului privind reabilitarea Caminului Cultural de la Lunca Pascani si despre posibilitatea de a obtine finantarile necesare pentru continuarea unor investitii cum ar fi , finalizarea reabilitarii Scolii Generale de la Topile, finalizarea lucrarilor la reteaua de apa din comuna Miroslovesti si pentru amenajarea unor drumuri din comuna Tatarusi…,,

Mentionam ca pana in prezent in acest mandat deputatul Ratoi a avut 6 propuneri legislative,17 luari de cuvant si 16 declaratii politice, senatorul Lazar a avut 12 initiative legislative, 11 declaratii politice, 25 de intrebari, si 12 interpelari iar senatorul Constantinescu, 7 initiative legislative, 7 declaratii politice, 38 de intrebari si 9 interpelari.

Orizont.info

DE LA ACELAȘI AUTOR

Micii bucătari și actori de la grădiniță!

Micii bucătari și actori de la grădiniță! Mici dar cu talent! Copiii alături de cadrele didactice ne...

Primăria caută pază pentru piețele agroalimentare

Primăria caută pază pentru piețele agroalimentare Se caută servicii de pază pentru cele două piețe din Pașcani...

Arestată pentru evaziune fiscală

Arestată pentru evaziune fiscală  Politistii din Hirlau au actionat pentru depistarea si clarificarii situatiei persoanelor urmarite. În cadrul...

ACŢIUNE ÎN TRAFIC LA PAŞCANI. Vezi ce amenzi s-au dat

ACŢIUNE ÎN TRAFIC LA PAŞCANI  La data de 15 martie a.c., în intervalul orar 15.00 – 19.00, poliţiştii...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI