More

  A început a doua etapa de înscriere la clasa pregătitoare. Află ce locuri mai sunt vacante

  Array

  clasa 1

  Astazi, 8 mai a debutat cea de-a doua etapa de inscriere in clasa pregatitoare, aceasta fiind destinata doar copiilor care nu au fost prinsi intr-o unitate de invatamant in prima etapa. Cea de-a doua sesiune se va desfasura pana la data de 17 mai, urmand ca in 24 mai sa se publice lista finala a copiilor inscrisi in invatamantul primar.

  Programul de inscriere, in fiecare unitate de invatamant, este de luni pana vineri, intre orele 8.00 – 20.00, si sambata, intre orele 8.00 – 13.00. Cererile tip de inscriere pot fi completate doar la unitatile de invatamant pentru care exista locuri disponibile. In momentul de fata scolile unde mai sunt locuri libere, in Pascani sunt Liceul Teoretic “Miron Costin” si Liceul Tehnologic “Mihail Busuioc” din zonaVale a Municipiului. La prima scoala dintr-un numar de 75 de locuri solicitate de la Inspectorat au mai ramas 3, iar la cea de-a doua unitate de invatamant mai sunt 8 locuri libere din 25.

  Cea mai buna rata de ocupare a locurilor pentru clasa pregatitoare s-a inregistrat la Scoala Generala “Iordachi Cantacuzino”.  ziarulorizont.info

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet