13.4 C
Paşcani
sâmbătă, iunie 3, 2023
Array

A incendiat o casa pentru a se razbuna

 

 

 

Incendiul izbucnit luni, 29 octombrie 2012, la o locuinta din satul Buda, comuna Lespezi are un autor intentionat. Este vorba de Gabriel Pandel din aceeasi localitate, in varsta de 37 ani, care din razbunare a intrat in casa si a aprins cateva materiale textile. De aici, a ramas un singur pas pana la un incendiu de proportii.
Din primele cercetari se pare ca gestul barbatului a pornit de la faptul ca locuinta a apartinut bunicii sale, insa batrana a ales sa o vanda catre actualul proprietar.

Cuprins de remuscari, incendiatorul aflat sub influenta bauturilor alcoolice, a sunat o cunostinta pentru a-i spune ce a facut si a cere ajutor. In schimb, persoana respectiva a sunat la politie pentru a declara cele stiute.

In cursul zilei de 29 octombrie, Gabriel Pandel a fost retinut si condus la Parchetul de pe langa Judecatoria Pascani cu propunere de arestare preventive pentru 29 de zile, fiind acuzat pentru savarsirea infractiunii de distrugere prin incendiere. In cazul in care va fi gasit vinovat barbatul risca pedeapsa cu inchisoare de pana la 15 ani.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow