17.7 C
Paşcani
duminică, august 14, 2022
Array

A furat din vestiarul Spitalului

A intrat în spitalul Municipal și a luat la controlatat toate vestiarele. Pe unul l-a găsit deschis și a luat ce a găsit acolo, printre care portofelul cu acte și bani. Păgubita a anunțat oamenii legii care a și depistat-o pe hoață. 

La data de 20 octombrie a.c, polițiștii pășcăneni au fost sesizați telefonic de o femeie în vârstă de 55 ani, din Municipiului Paşcani, despre faptul că o tânără ar fi sustras mai multe bunuri, din vestiarul spitalului. Deplasându-se la faţa locului, polițiștii au constatat că cele sesizate se confirmă și au identificat persoana bănuită de comiterea faptei: o tânără de 19 ani, din județul Neamţ.

„Bunurile şi valorile sustrase reprezentând un portofel în care se aflau actele de identitate, card-urile bancare precum şi suma de 70 lei au fost găsite asupra tinerei, recuperate şi restituite persoanei vătămate.” au spus reprezentanții IPJ Iași.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de furt iar cercetările continuă.

Polițiștii recomandă să adaptați măsurile de siguranţă la tipul de locuinţă şi la valorile care trebuie protejate, astfel încât să nu permiteți infractorilor să speculeze neglijenţa dumneavoastră. Mai mult, alegeţi încuietori care sunt prevăzute cu chei ce nu pot fi multiplicate uşor și achiziţionaţi sisteme de închidere/asigurare care să corespundă din punct de vedere al standardelor de securitate.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow