21.9 C
Paşcani
joi, august 18, 2022

A fost votat bugetul local la Harlau

- Advertisement -

A fost votat bugetul local pentru acest an, in orasul Hârlau. In total, veniturile sunt de circa 25 de milioane de lei, cu mențiunea că bugetul de anul trecut a fost puțin peste 22 de milioane de lei. La capitolul cheltuieli vor fi alocați in jur de 26 de milioane de lei.

Banii au fost impartiti, in principal, pentru asigurarea cheltuielilor de functionare si cele de personal. Sumele alocate in acest sens sunt mai mari decat anul trecut, mai ales, ca urmare a implementarii si functionarii centrului de vaccinare.

De asemenea, a fost discutata si aprobata si lista de investitii. Pentru anul 2021 sunt propuse investitii noi, printre care se numără și realizarea unor lucrari de reabilitare si modernizare a strazii Vasile Gheorghiu, tronsonul 1 si 2, finantarea unui club al orasului sau construirea unei gradinite cu program normal.

Pe marginea proiectelor au fost facute si cateva amendamente. Unul dintre ele a vizat diminuarea sumei de 50 de mii de lei pentru activitatile sportive si adaugarea acestei sume la fondul de rezerva. Propunerea a fost făcuta de Maria Tereza Rugina, dar a fost respinsa, cu patru voturi ”impotriva” si cinci ”abtineri”.

Mentionam ca bugetul orasului Harlau pentru acest an a fost votat si aprobat in cursul sedintei extraordinare de joi, 22 aprilie.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow