24.1 C
Paşcani
joi, august 11, 2022

A fost votat bugetul la Heleșteni pentru acest an

A fost votat bugetul local pentru acest an, în comuna Heleșteni. Conform documentelor, bugetul este de 3,4 milioane de lei, cu mențiunea că la partea de funcționare, sumele alocate sunt mai mici decât cele de anul trecut; este vorba de un minus de 227 mii de lei.

De asemenea, a fost discutată și aprobată și lista de investiții, cu proiectele care se vor desfășura în continuare, dar și cele noi. Pentru anul 2021 se are în vedere continuarea lucrărilor de modernizare la Căminul Cultural și la Școala Gimnazială Heleșteni, dar și reabilitarea dispensarului medical.

Se vor desfășura și investiții noi, precum reabilitarea locuințelor sociale, realizarea de lucrări de aducțiune gaz metan, înființarea sistemului de apă și canalizare sau lucrări pentru reabilitarea Muzeului Satului.

Pe marginea proiectului au fost făcute și câteva amendamente. Unul dintre ele a vizat includerea în proiectul de buget a unei sume pentru recompensarea elevilor cu dulciuri sau cadouri pentru zilele de 25 Decembrie și 1 iunie. Propunerea a fost refuzată, ca urmare a faptul că veniturille de pe acest an sunt mai mici decât cele de anul trecut.

Menționăm ca bugetul comunei Heleșteni pentru acest an a fost votat și aprobat în cursul ședinței de joi, 22 aprilie.

Puteți urmări ședința integral, accesând link-ul: https://www.youtube.com/watch?v=9qzLVtddsNg.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow