More

  A fost târât de cal, pe câmp, zeci de metri

  Array

  Ambulanțele și Compartimentul de Primiri Urgențe sunt luate cu asalt în aceste zile. Din ce în ce mai multe accidente casnice, victime sunt mai ales bătrânii care, în această perioadă muncesc la câmp. 

  De exemplu acest bătrân a scăpat cu câteva răni la cap și mâini după ce, căruța în care se afla s-a răsturnat pe câmp. Asta deoarece calul s-ar fi speriat și a luat-o la galop. Bărbatul în vârstă de 74 ani fost târât zeci de metri până când a reușit să iasă din hamurile în care a fost prins. Ajuns acasă, plin de sânge, soția s-a speriat și a sunat după ajutor medical. După ce a fost cusut și pansat, bătrânelul a plecat la domiciliu.

  Alte două cazuri de bătai au ajuns pe mâna medicilor pășcăneni. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 45 ani din Pașcani care a fost transferat la Iași pentru consult de specialitate după ce prezenta numeroase traumatisme și leziuni toraco abdominale, în urma unei agresiuni.

  Și un alt bărbat, în vârstă de 21 de ani din Hărmânești a fost victima unei agresiuni. După consult a plecat la domiciuliu.

  Ce părere ai?

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  rca-ieftin.ro

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet