16.9 C
Paşcani
miercuri, iulie 6, 2022
Array

A fost stabilita firma care se va ocupa de organizarea Zilelor Municipiului Pascani. Vezi programul evenimentului pe zile

pascani oras

Primaria Pascani, a stabilit firma care se va ocupa in acest an de organizarea Zilelor Municipiului. Astfel, in urma selectiei de oferte, la care s-au prezentat doua societati, AxialMusic din Bacau iar cealalta EasyTrend din Suceava, a fost aleasa si firma castigatoare.

In cele din urma, a fost aleasa societatea Suceveana, care a propus cel mai atragator pachet, pentru suma totala de 200.000 lei, aici intrand cheltuielile de organizare cat si onorariile artistilor.

Astazi, la Primaria Pascani a avut loc o noua intalnire a comisiei de organizare al evenimentului care a stabilit programul pentru cele 3 zile si anume vineri, sambata si duminica, in perioada 5-7 iulie. Programul stabilit astazi va fi cel mai probabil si cel final.

Astfel Vineri 5 iulie, la Primaria Pascani in Sala de Festivitati va avea loc deschiderea oficiala a evenimentului, unde vor fi decernate diplomele de cetatean de onoare al municipiului cat si un concert al Filarmonicii din Iasi.

Mai apoi pe scena amplasata la Baza Sportiva CSM, vor urca talentele locale, urmate de Alexandra Ungureanu si Crush iar in inchidere va canta Connecter.

Sambata, pe scena vor urca in prima parte artistii de muzica populara, Laura Lacvric, Gelu Voicu urmati de Andreea Balan, Andra si Trupa Vunk.

Duminica, Ansamblul “Ciprian Porumbescu” vor canta inb deschidere, urmat de Mihai Ciobanu, Viorica Macovei, Alex Velea si Antonia iar seara va fi inchieiata de trupa Holograf.

Spectacolul va fi prezentat de catre doi oameni de radio, si anume Daniel Buzdugan si Mihai Morar, care vor costa municipalitatea 6500 de euro.

Mentionam ca, si anul acesta artistii locali sunt tratati ca niste amatori, administratia locala refuzand sa ii includa pe grila de program la o ora mai de varf.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow