More

  A fost stabilit programul final pentru Zilele Municipiului Pascani (doc)

  A fost stabilit  programul  final pentru Zilelele  Municipiului Pascani.  Comisia specială pentru organizarea Zilelor Municipiului s-a întrunit în cursul zilei de marti, 9 iulie, iar programul urmeaza sa fie supus aprobarii Consiliului Local in sedinta care va avea loc saptamana viitoare, cel mai probabil pe data de 16 iulie.

  Deschiderea oficiala a Zilelor Municipiului Pascani, editia 2019 va avea loc in data de 19 iulie, in sala de festivitati a Primariei Pascani , de la ora 11:00 . Sunt programate mai multe activități printre care acordarea titlului de cetăţean de onoare a Municipiului Pașcani veteranilor de război, semnarea Acordului de înfrățire cu Comuna Pașcani, din Republica Moldova, premierea şefilor de promoţie și e elevilor care au obținut media 10 la evaluarea națională și bacalaureat dar si un spectacol artistic susținut de Ansamblul de dansuri ”Rapsozii Siretului” Pașcani, Luiza Ștefania Muscalu si Duo Lyrics.

  Tot vineri, in Piata Casei de Cultura “Mihail Sadoveanu”, de la ora 17:00 va avea loc deschierea oficială a Targului Mesterilor Populari si un spectacol artistic susținut de Ansamblul de dansuri ”Rapsozii Siretului” Pașcani si  Luiza Ștefania Muscalu.

  Zilele de sâmbătă și duminică vor fi rezervate concertelor si distracției.

  Sambata, pe scena care va fi amplasata pe stadionul clubului CSM Pașcani vor urca artiștii Laura Lavric, Radu Ile, Mihaela Apostol, Sabina Ursache,Alina Eremia,Keo,Admiral C4C, Lorraine&Marian Baicu.

  Duminica vor concerta Gheorghe Turda, Mihai Ciobanu, Mircea Eremia, Ioana Dumbrava si Cristi Minculescu

  Evenimentul va fi prezentat de cunoscutul realizator radio, George Zafiu.

  Pe lista au aparut si nume noi a caror prestatie nu va fi decontata din banii alocati organizarii Zilelor Municipiului. Ei vor canta la invitatia firmei organizatoare. Este vorba de Admiral C4C, Lorraine& Marian Baicu si Ioana Dumbrava.

   

  Program Zile Pascani by orizontul pascani on Scribd

  Ce părere ai?

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  rca-ieftin.ro

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet