27.1 C
Paşcani
luni, august 8, 2022

A fost semnat contractul pentru proiectarea unui grădinițe noi în Pașcani

Administratia locala din municipiul Pascani a semnat marti, 7 iunie, contractul pentru proiectarea unui grădinițe noi în oras. 
Primarul Marius Pintilie a semnat astăzi contractul privind serviciile de realizare a proiectului tehnic pentru obiectivul „Revitalizarea Municipiului Pașcani prin modernizarea infrastructurii educaționale și a infrastructurii publice adiacente”.
Proiectul va fi realizat de către S.C. BONELLO PROIECT S.R.L., valoarea contractului fiind de 173.000,00 lei (fără TVA) și are termen de finalizare 90 de zile de la data emiterii ordinului de începere a lucrărilor.
Prin acest proiect va fi construită o grădiniță între sediul Parchetului și sediul Școlii Gimnaziale „Iordache Cantacuzino” și vor fi reabilitate sala de sport și terenul din curtea școlii sus-menționate, precum și Aleea Parcului” se arata in anuntul postat pe pagina de Facebook a Primariei Pascani.
Cladirea cu o suprafata de 910 mp urmeaza sa fie construita in centrul municipiului, pe terenul dintre sediul Parchetului si Scoala „Iordache Cantacuzino”. Conform devizului general actualizat, investitia este estimata la peste 11.6 milioane de lei. Cea mai mare parte a banilor vor fi obtinuti din fonduri europene. Proiectul a fost depus de fosta administratie.
Odata cu construirea noii gradinite, va fi amenajat si terenul din imprejurimi. Este vorba de peste 4300 mp de spatiu verde si cai de acces, o noua esplanada care va face legatura intre parc si strada Stefan cel Mare. De asemenea, vor fi modernizate sala de sport si terenul de fotbal de la Scoala „Iordache Cantacuzino” precum si Strada „Aleea Parcului”, in cadrul aceluiasi proiect.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow