25.8 C
Paşcani
sâmbătă, august 13, 2022

A fost semnat contractul pentru proiectarea completă a Autostrăzii Unirii. Drulă: „Moldova a așteptat suficient”

Ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, a anunțat semnarea contractului pentru proiectarea completă a Autostrăzii Unirii și semnarea contractului pentru reabilitarea podului de la Fetești peste brațul Borcea al Dunării, parte din autostrada A2.

„Astăzi, la semnarea care a avut loc la sediul CNAIR, i-am cerut proiectantului să prioritizeze tronsonul dintre Târgu Frumos și Lețcani. Moldova a așteptat suficient ca să aibă drumuri moderne. Pentru mine atât A8, cât și A7 sunt priorități și facem toate eforturile împreună cu echipa din minister și CNAIR ca să devină realitate în teren cât mai repede. Vrem și ne luptăm ca ambele proiecte să aibă finanțare din PNRR”, a spus ministrul la semnarea contractului pentru proiectarea completă (studiu de fezabilitate + proiect tehnic) a Autostrăzii Unirii, A8 – sectorul principal între Târgu Neamț – Iași – Ungheni, potrivit Mediafax.

Legea privind realizarea Auostrăzii Unirii, Iaşi – Târgu Mureş, a fost adoptată în noiembrie 2018 de plenul Camerei Deputaţilor.

Tot joi, CNAIR a semnat contractul pentru reabilitarea podului de la Fetești peste brațul Borcea al Dunării, parte din A2.

Continuarea pe DIGI 24

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow