24.7 C
Paşcani
duminică, august 1, 2021
24.7 C
Paşcani
duminică, august 1, 2021

A fost semnat contractul. Incep lucrarile de extindere a retelelor de gaze, pe 40 de strazi din Pascani

Vesti bune pentru pascanenii care asteapta de ani de zile racordarea la reteaua de gaze naturale. Primaria Pascani anunta ca a fost semnat contractul de executie pentru  extinderea retelelor pe 40 de strazi. Investitia este de 1,5 milioane de lei din bugetul local.

„A fost semnat contractul pentru lucrările de extindere a rețelei de gaze naturale. Astfel, în următoarele zile vor demara lucrările de execuție pe cele 40 de străzi. Este vorba despre Bisericii, Oituz, Mărăşeşti, Bucium, Avram Iancu, Răzoare, Păcii, Arcului, Vasile Pârvan, Râpă Galbenă, Zmeului, Eternităţii, Siretului, Siret 1, Siret 2, Preda Buzescu, Alexandru cel Bun, Plopilor, Mihai Viteazu, Dimitrie Bolintineanu, Vadu Siret, Liliacului, Dorului, Mihai Viteazu – fundac, Emil Racoviţa, Morilor, Rozelor, Amurgului, Tămăduieni 1, Tămăduieni 2, 1 Mai, Gâștești, 24 Ianuarie, Florilor, Pietriş, Şoseaua Neamţului, Boșteni, Libertăţii, Ghiocei şi Primăverii.
Investiția este de 1,5 milioane de lei din bugetul local.
Cetățenii ce au locuințe pe străzile mai sus menționate trebuie să obţină o serie de avize şi să investească în reţelele interioare şi conducta până la stradă.
Dosarul poate fi depus la Eon Gaz cu următoarele documente: cererea de branşare, actul de proprietate al imobilului, un certificat fiscal obţinut de la Finanţele Locale, planul de situaţie de la proiectul de autorizaţie şi un acord de principiu eliberat de Primăria Paşcani.” se arata in comunicatul de presa a Primariei. ( vezi aici doc pt racordare)

 

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
cer acoperit de nori
24.7 ° C
26.2 °
24 °
65 %
2kmh
98 %
Dum
24 °
lun
35 °
mar
27 °
mie
27 °
joi
33 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI