0.2 C
Paşcani
sâmbătă, februarie 4, 2023

A fost semnat contractul de finanțare pentru construirea unei noi grădinițe la Pașcani

A fost  semnat contractul de finanțare pentru construirea unei noi grădinițe la Pascani. Proiectul depus de pe vremea fostei administrații ar trebui să fie finalizat în termen de doi ani, iar valoarea investiției este de peste 11.600.000 lei. Pentru construirea grădiniței, va fi asigurată de la bugetul local suma de circa 233.000 lei, reprezentând 2% din finanțare, la care se adaugă cheltuieli neeligibile, plus TVA.

Cladirea cu o suprafata de 910 mp urmeaza sa fie construita in centrul municipiului, pe terenul dintre sediul Parchetului si Scoala “Iordache Cantacuzino”. La noua instituție își vor putea desfășura activitatea educațională un număr de 160 de preșcolari, urmând să fie amenajate opt săli de clasă.

Odata cu construirea noii gradinite, va fi amenajat si terenul din imprejurimi. Este vorba de peste 4300 mp de spatiu verde si cai de acces, o noua esplanada care vor face legatura intre parc si strada Stefan cel Mare. De asemenea vor fi modernizate sala de sport si terenul de fotbal de la Scoala “Iordache Cantacuzino” precum si Strada “Aleea Parcului”, in cadrul aceluiasi proiect.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow