20.1 C
Paşcani
sâmbătă, iunie 19, 2021
20.1 C
Paşcani
sâmbătă, iunie 19, 2021

A fost rezolvată problema căldurii și la Casa de Cultură Mihail Sadoveanu Pașcani

Ultimele știri

Administratia locala din municipiul Pascani a informat ca in aceasta perioada a fost rezolvata problema caldurii si la Casa de Cultura Mihail Sadovenu. Printr-o postare pe retelele de socializare a fost precizat ca astazi s-au facut probele de agent termic.

Vă informez că la Casa Municipală de Cultură, au fost finalizate lucrările privind încălzirea clădirii. Au fost montate 4 centrale termice iar astăzi se fac probele de agent termic.
În acest sens, evenimentele programate în următoarea perioadă la această instituție se vor desfășura în condiții normale.

Amintesc că, firmele care au câștigat licitațiile lucrează în continuare la montarea de sisteme de încălzire la Sediul Finanțelor Publice Locale și la Sediul Fostei Primării din centrul Municipiului. La Serviciului Administrația Piețelor, în Piața Deal, a fost montată deja centrala și instalația de încălzire unde vom face probe săptămâna viitoare, iar la Hala Centrală din Piața Vale s-a montat noul branșament electric, urmând ca săptămâna viitoare să fie montate și aerotermele.

La sediul administrației locale se primesc cereri pentru acordarea de ajutor financiar privind achiziția de sisteme pentru încălzirea locuințelor ce au fost debranșate în această primăvară. La Ghișeul Unic din cadrul Primăriei Municipiului găsiți toate informațiile necesare. Mai menționez că o parte din cetățeni au primit deja banii pentru montarea sistemelor de încălzire. Vă mulțumesc pentru încredere!” au precizat alesii locali.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
cer acoperit de nori
20.1 ° C
21.1 °
19.5 °
90 %
4kmh
91 %
sâm
20 °
Dum
23 °
lun
24 °
mar
28 °
mie
29 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI