More

  A fost relansat proiectul pentru constructia unei statii de sortare si compactare la Ruginoasa

  Array

  sortare-deseuri

  Proiectul de management al deseurilor din judet a fost relansat. Consiliul Judetean a publicat ieri, 21 februarie, anuntul privind proiectarea si executarea lu­crarilor de extindere si mo­dernizare a centrului de ma­nagement al deseurilor.

  Con­tra sumei maxime de 112 mi­lioane lei, constructorul va trebui sa extinda capacitatea statiei de sortare de la Tutora si sa construiasca o statie de tratare mecano-biologica pe acelasi amplasament.

  Astfel, pana la sfarsitul lunii martie vor fi finalizate documentatiile pentru doua din cele patru lucrari ale Proiectului de management al deseurilor pentru judetul Iasi. Prima dintre acestea se refera la inchiderea deseurilor neconforme, respectiv acele depozite din Pascani, Targu Frumos si Harlau. Cea dea doua priveste constructia unor statii de sortare si statii de transfer la Ruginoasa si Baltati.

  Lucrarile la cele doua statii de sortare vor costa aproximativ 10 milioane de euro fara TVA.

  Consiliul Judetean Iasi, estimeaza ca pana la inceputul lunii iunie 2013, se vor desemna castigatorii celor doua licitatii.

  Astfel, gunoiul municipiului Pascani ar urma sa fie sortat si compactat la statia din Ruginoasa iar mai apoi trimis la Tutora.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Soferita linsata de un grup de romi, pe strada Moldovei – VIDEO

  Scandal urias in centrul municipiului Pascani. In acesta seara ,pe strada Moldovei, un grup de cetateni de etnie roma a inconjurat o femeie si...

  Doi profesori de la „Sadoveanu”, confirmați pozitiv cu SARS-COV2

  Doi profesori de la Colegiul National Mihail Sadoveanu din municipiul Pascani au fost confirmati pozitiv cu virusul SARS-COV 2. Unul dintre ei a aflat...

  Pășcănenii nu știu cine sunt beneficiarii de ajutoare de la Uniunea Europeană

  Desi Primaria Pascani a inceput distribuirea pachetelor alimentare de la Uniunea Europeana, multi pascaneni cu probleme sociale nu stiu daca se mai afla sau...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Înapoi
  Discuta pe Facebook
  Discuta pe Whatsapp