23 C
Paşcani
marți, octombrie 3, 2023
Array

A fost publicat proiectul de buget pentru anul 2017, la Targu-Frumos

Administratia locala din Targu-Frumos a pregatit proiectul de buget pentru 2017, ce are venituri de peste 23.4 de milioane de lei. Este anul investitiilor mari in oras: asfaltari, anvelopari de blocuri, construire sala de sport, gradinite modernizate si altele. Nu sunt uitati nici tinerii, pentru care se vor cumpara loturi de teren, pentru construirea de case. Proiectul este postat pe site-ul Primariei.

Planuri mari pentru administratia locala din Targu-Frumos. Zilele trecute, pe site-ul institutiei, a fost publicat proiectul de buget pentru anul acesta, ce are venituri de peste 23.4 milioane de lei. Cheltuielile depasesc aceasta suma si este un deficit de 2.5 milioane de lei.

Chiar si asa, sunt planuri mari pentru oras in acest an. In acte, sunt trecute mai multe proiecte de investitii, unele noi iar altele in continuare. In cea din urma categorie, este inclusa anveloparea a doua blocuri si asfaltarea unor strazi.

Cel mai mare proiect pentru care administratia locala spera sa obtina finantare este modernizarea a 20 km de strazi din oras. Daca va deveni realitate, aproape nici un tronson de drum din oras, nu va ramane fara asfalt.

Reabilitarea sistemului de iluminat public, extinderea retelelor de apa, canalizare si gaz metan, amenajarea de terenuri de sport multifunctionale sau modernizarea piatei agroalimentare sunt doar cateva dintre proiectele de pe lista de investitii. Totodata, edilul Ionel Vatamanu, spune ca se va cumpara si teren pentru a fi ajutati tinerii casatoriti din oras.
Proiectul este afisat pe site-ul Primariei, la sectiunea anunturi de interes public, iar propunerile pot fi trimise la sediul administratiei locale, in timp de 15 zile de la data publicarii documentelor.

Vezi proiectul de buget aici.

Alte articole