13.1 C
Paşcani
duminică, noiembrie 28, 2021

A fost prins și adus la audieri șoferul fugar care a făcut ieri accident cu o mașină furată din Buzău

Ştefan Petronel Boancă, delincventul de 18 ani care a fugit după ce a făcut un accident cu o mașină furată a fost prins la Deleni, Hârlău noaptea trecută.

În jurul orei 1 el a fost adus la audieri.

Accidentul care a pus pe jar toată poliţia din Iaşi a avut loc în jurul orei 10:00. Boancă se afla la volanul unui autoturism Volkswagen Passat CC furat de el din judeţul Buzău în urmă cu câteva zile.

În dreapta lui se afla minorul de 15 ani, cei doi venind dinspre Paşcani, de unde furaseră numerele de înmatriculare ale unui autoturism, pe care le-au montat pe VW. În intersecţie, Boancă a semnalizat stânga, spre Toma Cozma, însă nu s-a asigurat în dreapta, maşina acestuia fiind acroşată de un VW Golf.

Maşina Volkswagen Golf fusese achiziţionată de proprietar în urmă cu câteva zile şi abia îl înscrisese în circulaţie. Imediat după tamponare, Boancă şi Damaschin au “spălat putina”, fugind pe străzile lăturalnice din Păcurari. Damaschin a fost prins de un trecător şi dus imediat la poliţie.

Celălalt, Boancă, s-a făcut nevăzut. Poliţiştii au făcut cercetări în baza de date şi au aflat imediat că maşina era furată din oraşul Buzău. Boancă şi Damaschin ar fi intrat în casa proprietarilor noaptea, la ora 04:00, apoi după ce au luat maşina, au închis poarta în urma lor.

Sursa Zdi

DE LA ACELAȘI AUTOR

Gemuri și dulcețuri pentru iarnă – 10 rețete

Ne apropiem cu pași repezi de iarnă, așa că este timpul ideal pentru a face gemuri și...

Într-un sat din India fiecare nume e un cântec unic. Cum primesc sătenii melodia care îi va însoți toată viața

Într-un sat îndepărtat din Meghalaya, locuitorii au trei nume: un nume obișnuit, o melodie distinctă și o...

Ana Maria Popescu a fost declarată cea mai bună spadasină a lumii pentru a 5-a oară

Federația Internațională de Scrimă a desemnat-o pe Ana Maria Popescu cea mai bună spadasină a lumii. „Medalia olimpică...

Seful Inspectoratului de Politie Iasi, Costel Gîtlan, a fost înaintat la gradul de chestor de poliţie

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a semnat decretul prezidențial privind înaintarea în gradul profesional de chestor de politie...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI