More

  A fost prins gonind cu 111 km/h pe o stradă din Pașcani

  Array

  Rutiera PascaniViteza record pe o strada din Pascani. Un sofer a fost suprins gonind cu nu mai putin de 111 km/h, de aparatul radar.

  La sfarsitul saptamanii trecute, Petru R. , in varsta de 26 de ani din Pascani a fost oprit in trafic pe strada Gradinitei, dupa ce a fost prins circuland cu viteza ametitoare. Politistii Biroului Rutier l-au sanctionat cu 675 de lei amenda si i-au retinut permisul pe o perioada de 90 de zile.

  Activitatea care a avut loc pe linie rutiera face parte din cadrul unei actiuni mai ample care s-a desfasurat in weekendul trecut, la nivelul Politiei Pascani.

  Lucratorii de politie au intocmit si un dosar penal, pe numele lui Andrei Tabacă, de 22 de ani, din jud. Neamt, care a fost prins circuland pe un moped, prin localitatea Miroslovesti, cu o alcoolemie de 0,91 mg/l in aerul expirat.

  In total, de vineri pana duminica, cei 68 de politistii care au fost la servici, au aplicat amenzi in valoare de 24.840 de lei. Cele mai multe dintre acestea au fost la regimul rutier 92, urmate de 24 la legea 61 privind ordinea si siguranta publica, 4 la legea 12 pentru acte ilicite de comert, 4 la legea 333/2003 privind paza bunurilor si 7 la alte acte normative.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  DEPUTAT PETRU MOVILA – CANDIDAT PMP LA CAMERA DEPUTATILOR (P)

  Ca membru în Comisia de Sănătate a Camerei Deputaţilor, sănătatea este o prioritate pentru mine. Cele mai multe proiecte de lege sunt venite de...

  Maricel Popa, președintele PSD Iași: 1 milion de familii vor beneficia de racordare gratuită la rețeaua de gaze! (P)

  Reducerea diferențelor dintre sat și oraș impune asigurarea și în mediul rural a întregului confort disponibil în cel urban. Iar acest lucru nu înseamnă...

  Dorina Isopescu (PMP Iași): Primăria nu a făcut nimic pentru locuitorii din Tătărași (P)

  Prof.univ. Dorina Isopescu, candidata Partidului Mișcarea Populară pentru Primăria Iași, a vizitat zona Tătăraşi – Dispecer, pentru a afla de la oameni problemele cu...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI