20.5 C
Paşcani
marți, august 16, 2022
Array

A fost prelungit pentru a treia oară contractul managerului de la Spitalul CF Paşcani

Spitalul CF Paşcani trece printr-o situaţie delicată de mai bine de un an. Fără medici şi coordonat de un director despre care Ministerul Transporturilor (MT) a subliniat că„manageriază defectuos“ spitalul, unitatea medicală riscă să-şi piardă personalitatea juridică şi să devină secţie exterioară a Spi­talului CF Iaşi.

„Discuţii în acest sens au existat şi mai demult, dar şi în ur­mă cu câteva luni. Noi nu intenţionăm să închidem spitalul sau să-l transformăm în secţie exterioară dacă cei de acolo reuşesc să-l administreze astfel încât să fie un serviciu rentabil. Pe de altă parte, dacă se va dovedi că echipa nu reuşeşte acest lucru, cel mai probabil discuţiile se vor relua“, a arătat dr. Mihai Glod, managerul Spita­lului CF Iaşi.

Situaţia complicată a Spitalului CF Paşcani este întreţinută chiar cu complicitatea MT, cel care i-a prelungit directorului Mihaela Amariei pentru a treia oară contractul de management, cu toate că într-un raport din august 2014 subliniază clar că jurista a fost prinsă cu nereguli.

Mai exact, în concluziile corpului de control al MT care a verificat activitatea spitalului se arată că Mihaela Amariei a obţinut postul de conducere fără să depună la dosarul de concurs documente care să ateste pregătirea sa în managementul sanitar. În plus, Amariei, fost secretar al Consiliului de Administraţie al spitalului şi participant la concursul pentru ocuparea funcţiei de conducere, s-a ocupat personal de organizarea acestuia.

Continuarea pe Ziarul de Iasi

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow