15.2 C
Paşcani
duminică, mai 22, 2022
Array

A fost prădat de hoți. Autorii sunt trei minori din Cozmești

A fost prădat de hoți. Autorii sunt trei minori din Cozmești

A rămas fără portofelul plin cu bani și acte dar și fără telefonul mobil. Este vorba despre un bărbat care a fost furat de către trei minori depistați de polițiștii de la TF Pașcani. Fapta s-a petrecut dimineața la prima oră, în tren. Hoții și-au recunoscut vina și au spus că au făcut acest gest pentru că erau băuți.

Trei minori au furat borseta cu acte, bani și telefonul mobil de la un impegat de mișcare în vârstă de 52 ani. Fapta s-a petrecut în gara din Muncel atunci când a oprit trenul ce mergea spre Roman, în dimineața zilei de 4 septembrie, în jurul orei 05.00. Polițiștii de la Transporturi Feroviare din Pașcani au fost sesizați de păgubit prin apelul unic 112.

Polițiștii de la TF Pașcani imediat au fost demarate investigațiile iar hoții au fost identificați. Minorii, cu vârste cuprinse între 15 și 19 ani, din Cozmești – Stolniceni Prăjescu au recunoscut fapta și au pus totul pe seama efectelor alcoolului consumat la discotecă. Bunurile au fost găsite și restituite părții vătămate.

În borsetă se aflau 320 lei, acte și alte bunuri. Autorii furtului se află în stare de libertate, însă sunt cercetați pentru furt calificat.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Amenzile pentru cruzimea faţă de animale, triple

Amenzile pentru cazurile de cruzime faţă de animale, triple...

ANALIZĂ LA RECE – Impozit progresiv versus cotă fixă. Explicațiile unui cunoscut analist economic ieşean

Discuţiile de pe holurile Palatului Parlamentului privind introducerea impozitării...

O ucraineancă s-a răsturnat cu masina la Strunga

O soferiță din Ucraina care conducea un autoturism Honda...Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow