More

  A fost lansata licitatia pentru modernizarea pietei agroalimentare din zona Vale

  Dupa mai multe incercari nereusite si multe blocaje administrative, Primaria municipiului Pascani a reusit sa lanseze licitatia pentru proiectarea si executarea lucrarillor de modernizare a pietei agroalimentare din zona Vale.

  Procedura a inceput pe 23 iulie iar ofertele pot fi depuse pana pe 19 august a.c. Valoarea estimata a investitiei este de peste 6,3 milioaane de lei fara TVA dar pretul final ar putea fi mai mic, in urma licitatiei.

  Proiectul trebuie realizat in maxim doua luni de zile de la data incheierii contractului, iar reamenajarea pietei in maxim 30 de luni.
  Conform caietului de sarcini, va fi construita o cladire cu etaj unde vor fi amenajate spatii pentru vanzarea produselor agro-alimentare , spatii comerciale, administrative si tehnice. De asemenea urmeaza sa fie modernizata si compartimentata actuala hala, pentru activitati comerciale de tip bazar. Si spatiile comerciale de pe platoul pietei ar ruma sa fie modernizate prin reabilitarea fatadelor si schimbarea acoperisului, iar terenul va fi pavat/ amenajat cu alei pietonale si locuri de parcare.
  Mentionam ca licitatia a fost lansata cu ajutorul unei firme private de consultanta in achizitii publice contractata de Primaria Pascani. Administratia locala a apelat la acesta varianta dupa ce anul trecut unul dintre functionarii de la Achizitii Publice a refuzat sa lanseze procedura, pana pe 6 septembrie 2019 conform dispozitiei primarului, pe motiv ca nu ar fi avut la dosar toate documentele suport şi nici timpul necesar pentru rezolvarea acestei probleme.

  IATA COMUNICATUL DE PRESA AL PRIMARIEI PASCANI

   

  COMUNICAT DE PRESĂ – MODERNIZARE PIAȚĂ VALE PAȘCANI

   

  Primăria Municipiului Pașcani anunță că joi 23.07.2020 a fost lansata procedura de achizitie publica  pentru – Prestarea de servicii de proiectare, asistenta tehnica si executia de lucrari pentru obiectivul de investitii ”REAMENAJARE PIATA STRADA CEFERISTILOR NR 4 IN MUNICIPIUL PASCANI, JUDETUL IASI”. Termen de depunere a ofertelor este data de 19.08.2020. Valoarea estimată fără TVA fiind de 6.342.393 lei. Termenele de executie servicii de proiectare – 2 luni si executie lucrari – 30 luni.

  5 obiective care se vor realiza in cadrul proiectului:

  Obiectiv 1 – Cladire C1 –Se propune realizarea unei constructii noi care sa asigure desfasurarea activitatii specifice unei piete agroalimentare cu respectarea cerintelor de calitate si vor avea regim de inaltime Parter. In interiorul cladirilor sunt propuse spatii comerciale, spatii administrative si spatii tehnice specifice functionarii unei piete agroalimentare (produse agro-alimentare).

  Obiectiv 2 – Cladire C2  – Se propune reabilitare cladire C2 existenta prin reabilitare si modernizare si de asemenea prin recompartimenare interioara prin care sa se poata realiza in conditii optime activati de comert de tip bazar.

  Obiectiv 3 – Cladire C3 – Se propune reabilitare cladire C3 existenta prin reabilitare fatade si schimbare invelitoare prin care sa se poata realiza in conditii optime activati de comert.

   Obiectiv 4 – Cladire C4 – Se propune reabilitare cladire C4 existenta reabilitare fatade si schimbare invelitoare prin care sa se poata realiza in conditii optime activati de comert.

   Obiectiv 5 – Amenajare teren si parcare – Se propune amenjarea terenului aferent prin pavare cu pavele si amenajare alei si locuri de parcare.

   

   

   

   

  loading...

  Ce părere ai?

  Related Articles

  PSD: Cea mai importantă campanie de asfaltări din istoria județului Iași 200 kilometri de drum județean în plin șantier (P)

  Comunicat: Cea mai amplă campanie de asfaltări din istoria post-decembristă a județului este în plină desfășurare. Zeci de puncte de lucru sunt deschise pe...

  PSD: Liberalii iau de proști un milion de ieșeni (P)

  Comunicati: Guvernul a aprobat astăzi, lista proiectelor de investiții semnificative prioritizate, transmise de 9 ministere * Printre cele 160 de proiecte aprobate de guvern...

  Primarul din Targu Frumos candideaza pentru un nou mandat

    Primarul orasului Targu Frumos, Ionel Vatamanu, a anunta pe o retea de socializare ca va candida pentru un nou mandat. Iata mesajul: Dragi târgoveți, Sunt un...

  Opinii