27.6 C
Paşcani
miercuri, august 17, 2022

A fost inaugurat un centru medical modern la Tătăruși

- Advertisement -

Comuna Tatarusi se poate lauda de vineri cu inca ceva in plus fata de alte localitati. Vineri, 18 decembrie, autoritatile locale au inaugurat un centru medical modern cu dotari specifice, langa sediul Primariei. In cadrul institutiei sunt trei cabinete pentru medicina de familie si un cabinet stomatologic. La deschidere au luat parte alesii locali, constructorii, dar si un sobor de preoti.

Primarul, Costel Iosub, a precizat ca in noul sediu isi doreste sa infiinteze si o substatie de ambulanta, pentru care s-au facut demersuri la Ministerul Sanatatii. Aceasta realizare ar fi benefica nu doar pentru tataruseni dar si pentru locuitorii din comunele din imprejurimi, unde in caz de necesitate ar ajunge mai rapid ajutor medical specializat.

In acest cadru festiv, medicul de familie, Viorel Dulceanu, care are grija de locuitorii din comuna, a primit o diploma de excelenta din partea administratiei locale.

Deocamdata, este singurul medic din comuna. De anul viitor, edilul a precizat ca ar urma sa mai vina inca doi.

Mentionam ca lucrarile pentru noua investitie au inceput anul trecut in vara. Au fost finantate prin PNDL, iar valoare este de circa 1,2 milioane de lei.

 

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow