13 C
Paşcani
luni, martie 27, 2023

A fost inaugurat biroul parlamentar al deputatului Sorin Nacuta

La sfarsitul saptamanii trecute a fost deschis biroul parlamentar al deputatului liberal Sorin Nacuta, in sediu organizatiei PNL Pascani, in prezenta unor membri si simpatizanti. Evenimentul a inceput cu o slujba religioasa sustinuta de protopopul Pavel Postolache, insotit de alti doi preoti.
A urmat o conferinta de presa in care deputatul pascanean a vorbit despre programul de audiente si prioritatile sale. Sorin Nacuta a multumit celor prezenti si a spus ca are ca scop sprijinirea proiectelor de dezvoltare ale municipiului Pascani si cele ale judetului.
La eveniment a participat si primarul Marius Pintilie, presedintele organizatiei. El a spus ca rezultatul alegerilor si deschiderea unui birou parlamentar la PNL, Pascani este meritul intregii echipe si ca are in vedere atragerea unor investitii guvernamentale dar si imbunatatirea legislatiei privitoare la administratia locala.
De asmenea a fost prezent si Costel Alexe presedintele Consiliului Judetean Iasi dar si al organizatiei PNL. El a spus ca anii urmatori vor fi de dezvoltare pentru municipiul Pascani si ca va sprijini proiectele de investitii propuse de primar, mai ales amenajarea unui parc industrial pentru atragerea investitotilor.
Mentionam ca biroul parlamentar al deputatului Sorin Nacuta va fi deschis de luni pana vineri intre ore 08.00 – 16.00.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow