25.4 C
Paşcani
joi, iunie 30, 2022
Array

A fost identificat hoţul din Spitalul CF

Sectia de Interne a Spitalului CF PascaniZilele trecute, politistii pascaneni au reusit sa il identifice pe tanarul care a furat din Spitalul CF Pascani. In urma anchetei, lucratorii de politie au stabilit ca vinovat de comiterea furtului se face Stefan Uncrop, in varsta de 18 ani, din Pascani.

Mai exact, pe data de 9 martie, anul curent, un cadru medical al Spitalului CF a anuntat prin 112 faptul ca o persoana straina i-a sustras poseta in care se aflau mai multe acte si suma de 500 de lei.

A doua zi de la comiterea faptei, politistii au reusit sa identifice pe o strada din apropiere obiectul in care se aflau actele, dar fara bani.

Dupa efectuarea unei anchete care a durat mai bine de o luna de zile, oamenii legii au dat de urma hotului care din cauza orei tarzii si a personalului medical putin din spital, a furat poseta dintr-un cabinet.

In cursul zilei de ieri, parintii tanarului au inapoiat victimei suma de bani dar acesta este cercetat in continuare pentru infractiunea de furt calificat.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow