More

  A fost identificat hoţul din Spitalul CF

  Array

  Sectia de Interne a Spitalului CF PascaniZilele trecute, politistii pascaneni au reusit sa il identifice pe tanarul care a furat din Spitalul CF Pascani. In urma anchetei, lucratorii de politie au stabilit ca vinovat de comiterea furtului se face Stefan Uncrop, in varsta de 18 ani, din Pascani.

  Mai exact, pe data de 9 martie, anul curent, un cadru medical al Spitalului CF a anuntat prin 112 faptul ca o persoana straina i-a sustras poseta in care se aflau mai multe acte si suma de 500 de lei.

  A doua zi de la comiterea faptei, politistii au reusit sa identifice pe o strada din apropiere obiectul in care se aflau actele, dar fara bani.

  Dupa efectuarea unei anchete care a durat mai bine de o luna de zile, oamenii legii au dat de urma hotului care din cauza orei tarzii si a personalului medical putin din spital, a furat poseta dintr-un cabinet.

  In cursul zilei de ieri, parintii tanarului au inapoiat victimei suma de bani dar acesta este cercetat in continuare pentru infractiunea de furt calificat.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet