27.6 C
Paşcani
miercuri, august 17, 2022
Array

A fost furat de 9 mii euro. Bănuita, fosta iubită!

A fost furat de 9 mii euro. Bănuita, fosta iubită!

Un bărbat este în stare de șoc după ce i-a fost furată suma de 9 mii euro din mașină, bani proveniți dintr-un credit bancar făcut în Austria, pentru care trebuie să plătească câte 400 de euro, lunar timp de 10 ani. El dă vina pe fosta lui iubită, iar polițiștii fac cercetări pentru a clarifica situația.

Situația mai puțin dorită de către un bărbat. Acesta a venit în țară pentru a petrece sărbătorile de iarnă iar acum umblă pe la Poliție și Parchet pentru a stabili cine este autorul furtului de 9 mii euro din mașina personală. Fapta s-a petrecut în urmă cu câteva zile, iar bănuitul este fosta iubită cu care a avut o relație de mai bine de un an.

Bărbatul în vârstă de 39 ani este Daniel Lungu din Bârlad – Vaslui. Împreună cu iubita a venit în România, însă totul s-a terminat între ei de când a dispărut din mașină suma de 9 mii euro, bani ce provin dintr-un împrumut bancar din Austria, locul unde cei doi au locuit în ultima perioadă. Acesta spune că a lăsat plicul cu bani pe mâna concubinei și când i-a cerut, nimeni nu mai știa nimic de ei.

Relația între cei doi era tensionată în ultima perioadă, iar păgubitul o arată ca faptașă pe femeia din comuna Hălăucești, Laura D. în vârstă de 39 ani. Poliția a fost anunțată prin 112, iar cercetările continuă.

Poliția a deschis un dosar penal, iar audierile continuă pentru a se stabili cu exactitate cine este vinovat de dispariția banilor.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow