More

  A fost aprobat proiectul de buget al Spitalului de Urgenta Pascani

  Array

  La inceputul acestei saptamanii, consiliul de administratie al Spitalului de Urgenta Pascani a aprobat proiectul de buget pentru anul in curs. Documentul va suferi modificari in cateva luni deoarece se va infiinta o noua sectie si se va incheia contractul cu Casa de Asigurari.

  Vineri, legislativul local din Pascani va dezbate proiectul de buget al Spitalului Muncipal din oras. Documentul este facut la valoarea celui de anul trecut, iar veniturile si cheltuielile sunt de aproape 30.000.000 lei. Finantarea vine de la Ministrul Sanatatii, Casa de Asigurari, Consiliul Local Pascani si venituri proprii ale unitatii medicale.

  Vor interveni schimbari pe parcursul anului, cand se va infiinta o noua sectie si se va incheiat contractul cu Casa de Asigurari.

  In cadrul sedintei pe comisie de astazi au fost cateva discutii aprinse in privinta investitiilor ce vor fi facute anul acesta la spital. Conducerea unitatii medicale a solicitat suma de 1.7 milioane de lei pentru acest capitol de la bugetul local, dintre care aproape 500.000 lei pentru un sistem de prevenire a incendiilor.
  Primaria a refuzat acordarea sumei cerute, insa a promis ca va aloca spitalului banii necesari pentru intocmirea documentatiilor tehnice.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Primaria Pascani se joaca cu focul. Gunoiul depozitat ilegal a fost incendiat -VIDEO

  Gunoaiele depozitate ilegal de administratia locala, la iesirea din Pascani au fost incendiate in cursul zilei de astazi. Focul a fost surprins chiar de...

  CL PASCANI, O NOUA SEDINTA EXTRAORDINARA

  Legislativul pascanean este convocat, din nou, in sedinta extraordinara pe 10 martie a.c., de la ora 14. Pe ordinea de zi sunt doar doua...

  Primăria Pașcani anunță un program de colectare a deșeurilor voluminoase, în următoarea perioadă

  Primăria Municipiului Pașcani a anuntat printr-un comunicat de presa un program de colectare a deșeurilor voluminoase, în următoarea perioadă. In colaborare cu operatorul judetean,...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI