0.2 C
Paşcani
vineri, ianuarie 27, 2023

A fost aprins iluminatul festiv în Pașcani. Doar în zonele centrale

Iluminatul festiv cu ocazia sărbătorilor de iarnă a fost aprins joi seara, pe 1 decembrie, în municipiul Pașcani. Deschiderea luminițelor și startul acestui sezon a fost dat de doi copii, care au apăsat butonul de aprindere, într-un moment festiv organizat pe esplanada municipiului, de Ziua Națională, în jurul orei 17:00.

Astfel, zona a fost cuprinsă de magia sărbătorilor de iarnă. Totodată, a fost deschis și patinoarul amenajat în zona fântânii arteziene din capătul esplanadei, dar și Târgul de Crăciun. Producători locali din zona Pașcaniului expun spre vânzare diferite produse tradiționale, fie alimentare, precum miere, brânzeturi, carne și alte sau decorațiuni.

Târgul de Crăciun va fi deschis pe toată perioada sărbătorilor de iarnă. Dacă pășcănenii care locuiesc pe esplanadă se pot considera norocoși, cu tot cadrul festiv creat cu ocazia Crăciunului și Anului Nou, nu același condiții sunt pentru toți cetățenii Pașcaniului și cei din suburbii. Iluminatul festiv a fost montat doar în centrul municipiului, pe străzile Moldovei și Ștefan cel Mare, pe esplanadă și scările mari. În celelalte zone din oraș sau Lunca, Gâștesti, Sodomeni, Bosteni și Blăgești singurele lumini de sărbători sunt cele de pe stâlpii de iluminat public.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow